Komentari (34)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
NE ŽELIM PREJUDICIRATI ALI PO SLIKAMA SKUTERAŠ KRIV . ČAK JE I VOZAČ AUTA POKUŠAO DA IZBJEGNE SUDAR. TAKO MI DJELUJE.
Otkud Otoka na Cengic vili 2?
Odavno mene ovo interesuje, cijeli zivot sam bio u zabludi i mislio da zivim na cengic vili 2, kad ono otoka do tokija
pa klix je to. njegovi novinari ne znaju čestito ni gdje je baš čaršija, a kamo li otoka,čvila,malta i sl.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Skuter je skuter a motorcikl nesto sasvim drugo
Maloumna kretencina podletila pod auto usljed neprilagođene brzine. Prešao u drugu stranu. U autu čovjek sa malim djetetom ni kriv ni dužan. Ova drugi klosar u tenama napucanim gumenim federima i utrpanoj trenerci. Sreća pa je (nekim čudom) nosio kacigu. Ni kriv ni dužan čovjek bi nosio idiota na duši. Jedva dijete smirio.
Ne voziti motore u mjesecima koji u svom nazivu imaju slovo R Januar Februar Mart April Septembar Oktobar Novembar Decembar Uvijek ista priča. Žao mi je što je to tako. Brz oporavak mladiću !
Znaci , stigli su nam prvi vijesnici proljeca !!
Klix dodje na mjesto nesreće prije MUP-a. E moja policijo.
Ovaj autobus u muzej!
Cuj autobus 😑
@Brain_Drain Pardon, trolejbus!
Vozaci auta misle ja sam na Cetri tocka ,ti si na dva .
Vozaci auta misle ja sam na Cetri tocka ,ti si na dva .
sto brzi oporavak povrjedjenom a motoristima mali savjet jos je rano za motore pustite sto meteorolozi pricaju o proljecu i ljepom vremenu
počelo je počelo