Komentari (34)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Cemu inicijali kad su punoljetni. Zasto krijete imena debila i bitangi, a kad treba da krijete ime onda kao sasvim slucajno objavite.
To su garant tatini sinovi, pa im policija krije imena i prezimena !!!
moras znati zasto nista ne poduzimaju,,,policija ih privede sud pusti,,,tako da izadje prije nego sto izadje policajac iz suda,,,i opet ga sretne u gradu,,,sud je po meni kriv sto ovakvi hodaju,,,,,,ovo nisu tatini sinovi ovo su debili sa dobrinje koji pucaju samo po dobrinji a po gradu hodaju kao djecica za rukicu kad prelaze ulicu
Taj isti Dž. N. je prije nepunu godinu dana, na Dobrinji, ranio momka iz vatrenog oruzja. Sta takva osoba radi na slobodi?! Ko je ovdje lud?! o.O
da nisu prazinu gdje vidjeli
niko jos nije dobio kaznu zatvora za nosenje oruzja, tuzilastvo cak i za pokusaj ubistva neodredzuje pritvor niti izrice kaznu zatvora. ovome treba stati ukraj . tuzilastvo i sudije celice kriminal. iz vise razloga .obezbedzujju sebi poso i naravno korumpirana stoka.
Pocinioci su od prije poznati policiji po cinjenju slicnih dijela. Isti se mole da se jave mail-om kako bi im tuzilastvo ponudilo pogodbu i dodatnih 20 dana godisnjeg odmora kako uopste nebi morali sluziti kaznu u jednom od Kazneno Popravnih Odmaralista. Vase Tuzilastvo (s nama ste "sigurni")
Hellcome to Sarajevo!!!
H.E (1989) HODZIC EMIR
opet policiji pobjegli,pa kad se sam prijavi oni zavedu kao rijesen slucaj i tako nabijaju stastistiku.a da su radnici u strajku policija bi bila tu da sprijeci eventualni napad na ministre.imam utisak da su jedini oni sigurni u ovoj drzavi.
Treba im besplatne casove streljane donirati... kad se vec pucaju nek ne dovode u opasnost zivote slucajnih prolaznika :(...
ma za sve su krivi tuzioci i sudije njih treba hapsiti. za nosenje oruzja niko nedobije kaznu zatvora .
zato su amerikanci najjaci nema inicijali nego puno ime i prezime i SLIKA!!! odma da svi znaju ko je i sta je!
o5 inicijali ! k(urac).ba!
Zasto Slatkom Malom Hakali niste krili identitet, a ovim klosarima krijete?
Ne kontam zasto dodaju ovo u bijegu, pa nece ih valjda fatat???btw cudo bi bilo da su ih uhvatili
Šta ovo opet u "akciji" natkoljenični i potkoljenični "hitmeni"?! Pa poBogu kada će te se početi u srca ili teleće glave pucati, umjesto u udove?!
dobro si :) nek pocnu vise u glave pucat pa da ih je sto manje :)
normalno zna se da su takvi idioti tamo... i nafurane trebe. uz dobar provod belaj zagarantovan !