Komentari (128)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pravo bez veze sta se desava sa policijom ? Pale auta -njih nigdje , gaze te na pjesackim - nigdje ih , auta parkirana po plocnicima djeca obilaze oko auta a njih opet nigdje, otimaju telefone tasne zenama njih nigdje, ili pardon oni su po kafanama , kladionicama itd. mogu ovako nabrajati satima. Izadju na ulicu tek kad treba kazniti nekog za pojas, zmigavac, penzionera jer nije stigao preci raskrsnicu na vrijeme upalilo se crveno itd. Do kad ???
istinu zboris, a kad tebe milicija nagrdi da mozes pod tockove bi ih metno, evo i sad im sudis.
znaci trebala je policija ovo auto cuvati 24sata?
ZAšto će policija uopšte vršiti uviđaj ako neće razbiti bande ? Ili su bande pod njenom kontrolom, a Irfan Nefić falisfikuje izvještaje o broju krivičnih djela čime se bave u zajedničkom poduhvatu i kantonalno tužilaštvo. Dakle nikakve opasnosti nema, i parlament KS nezainteresovan a naročito POGORJELA SDA. I šta onda ? Paaaaaali, decoooooooooooo. Sustav je očito pred rasulom, sve opljačkano je prebačeno u inozemstvo ostalo ĆE VATRA !!
Eh sva sreća da kod Tite nije bilo ovoliko automobila. Jedno jedino da je bilo zapaljeno, piroman bi se u stanici toliko usrao od batina da bi ubuduće kad vidi šibicu ili upaljač u traficirefleksno padao u nesvijest od straha !!!
JEsu li ovo obični demokratski protesti ili najava velikih promjena u FBiH ? KAda su ne tako davno u Bugojnu u zrak letili policijski automobili ( i poneki policajac ) osumnjičeni su već sutradan PREBIJENI !
Je li ovo terorizma ?? NEEEE ! Vlastima poručujemo uvodite vanredno stanje a ne turizam. Ili podnesite kolektivnu ostavku.
nekom bilo hladno pa da se ugrije
Moja dobra vilo, sjedi mi u krilo, sjedi samo meni, pamet mi okreni.
@Luna.Luna Ono što prahne svako jutro. :D
hahaha Raspjevani Wili, cak i na temama koje i nisu optimisticne. ;-) Jutro dragi moji :-) @Luna.Luna :-******
PRIKAŽI ODGOVORE (73)
Cuj 20 minuta trebalo vatrogascima da dodju..sta koda je cengic vila 20 km od vatrogasne stanice..treba to vrijeme da se popravi ne mozemo ovako u evropu..
Prije da ce EU u nas :D
..dječica se igrala, ugasi i reci im da to ne valja😂😂😂😂😂😂😄
Koliko je samo automobila zapaljeno to nije normalno. Sad jedino da Teslu optuzimo mozda oni pale da pocnemo kupovati elektricne automobile.
"ne rjeseni racuni" koji uznemiravaju normalan narod i miliciju.
to postaje svakodnevno policija bi u nocnim satima trebala vise patrolirati
Sta VISE , trebali bi barem malo ili ponekad jer kad god ti trebaju ni na telefon se ne javljaju
@071EB1969 pa u pravu si
kome li je stao na zulj?