Komentari (47)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
drvosjeca konta ima abs i netreba rastojanje
Kad se pravis pametan, trebas znati da se NE treba pise odvojeno. Drvosjeco.
Čuj Guzna bubuljica... kakvih ovde mozgova ima...
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Tam-ić "Drvosječa" iz 1968. godine.... Ko im dozvoljava da na ulazu u sami grad istovaraju šlepere balvana i cjepaju drva... Barem da ograde nekom pogodnom "zavjesom"... neka neko ode iz Klix- i napravi par fotografija, šta dočekuje ljude pri ulasku u Sarajevo.....
napravili su pravi cirkus
Zašto izdvajaš Drvosječu od mnogih drugih istih firmi ? Ja se lično vlasniku te firme divim. Čovjek je od ničeg napravio ništa. A što ti smeta tamić? Kamion je perfektan za Sarajevske sokake.
PRIKAŽI ODGOVORE (11)
ja sudara, kakve tjelesne povrede?
ja nigdje ne vidim lanac
TAMIĆ prošao bez ogrebotine
sta je sudar bez golfa? :D
od ničeg napravio uspjesnu firmu*
pa sta ocekivat od drvosjece? hahah
Opet prokleti golf. Kakvo auto - takav vozač.
Predlažem kolektivne posjete psiholozima i očnom.
Ja nigdje na svijetu ne vidjeh gorih vozača a da se više furaju da su dobri vozači nego kao kod nas. Neki dan sam baš testirao i stao sam na obilježeni pješački prelazi bez semafora. Stajao sam da pređem punih 12 minuta i ni jedan jedini vozač se nije zaustavio da me pusti. Katastrofa.
Sta je ovo danas?
Nije samo danas, svaki dan neko sranje po Sarajevu
utorak... dan GOLFOVA :)
Ama sta je ovo danas, ima li vise kraja. :-( Polahko ljudi, pazite gdje vozite a i pjesaci drzite se trotuara i pjesackih prelaza, kako je poslo, ko zna kako ce zavrsiti.
A kako se drzat trotoar kad su pretvoreni u parking
Vala i to sto kazes, bogami si u pravu.