Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Gdje drugo nego na IlidžU
pa dosta je i motorex pljackao narod,nek vise malo kako jeee,cijene im njemacke,a dijelovi kineski!!!
pa dosta je i motorex pljackao narod,nek viDe malo kako jeee,cijene im njemacke,a dijelovi kineski!!!
Ovoga ce biti sve i vise i vise ! Nema narod .. pocinje ulični rat. Niko ne radi, para se nema... ne preostaje nista drugo osim da se otima, krade. Ljudi na dopu, antidepresivima, grcaju u dugovima i problemima. Treba doci u novi dan, a problem te vuce konstantno na dno. I da se otrgnes od svega toga.. posežeš za pistoljem i otimaj da bi mogao opstati. Jer kada para u opticaju nema ima otimačine. Neka nam je Bog na pomoci.
Prije si gledao samo na filmovi a sad imamo sve uzivo. Boze sacuvaj.
U "Max Bet" kladionici.... Koeficijenti po pitanju ove pljacke su sljedeci: Od prije poznati policiji 0.9 Biti ce uhapseni i pusteni 0.95 Biti ce uhapseni, zatvoreni, kaznjeni... 67,7
''JEST DOBRO U SARAJEVU''
Tri zasad nepoznata muskarca, od ranije poznata policiji :-)))
Sve je gore i gore......
jesu li im odnijeli pare ili dijelove za golfa dvicu?
Ma za onu od neki dan, sto se sluapala...valja je sklepat na brzinu, pa "turit" na PIK...