Komentari (41)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
obostrana krivica ... kazem ima pjani sofera ali ima i pjesaka koji pretrcavaju nevode poznju na semofor ... nemaze dali su auta stala telefoniraju ama ko ovce ... ja 40 god vozim teske kamione ali u sarajevu je haus oko pjesaka... ne branim sofere ima i omladine nestrpljive babini sinova s bjesnim autima tako ... oprezni miramo svi biti kada smo u saobracaju ...
Deda uopce nije bio na pjesackom, bio je puno blize trolebuskoj, ne kazem da ni momak nije divljao prije ali ni pjesaci nisu sjajni, posebni ovi 60+, izadje iz trole i pravo pred trou da pretrce cestu, a semafor bi trebao biti na zelenom 5 minuta da uspiju preci i na zebri.
Ne branim vozace ima ih svakakvi,ali pjesaci su postali prave Kamikaze...
Po povredama koje je zadobio pješak i po oštećenju na vozilu, očito je da je pješak iznenada iskočio vozaču koji je vozio 100 na sat
Molio bih policiju na Socijalnom kod Robota da radi svoj posao i da sankcionise pjesake , ono nije normalno cudo nema deset mrtvih dnevno. U vecini je vocac kriv ali i pjesaka stoke ima.
Dede mi moga nije bio pijan
Licno sam bila prisutna na mjestu nesrece, pijani deda je izletio direktno sa trotara pred momka koji je vozio . Hitna pomoc je pozvana 4 puta dok se nisi nakanili da dodju. Momak koji je vozio bio je izbezumljen.
E ne vjerujem. Pa dužnost vozača je da pazi ima li ljudi na pješačkom prelazu, pa to je jedna od eliminatornih grešaka na polaganju. Dok u Evropi vozači poštuju ovo pravilo kao svetinju, kod nas važi "kriv je deda što je izletio na PJEŠAČKOM PRELAZU"?!?!?!?!
@Jovanka5 Mali koji je vozio auto, ulicom prodje 80 na sat. Biko je pitanje dana kad ce nekoga ubit
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Inace je vozac peugota ponat kao mirno dijete, nema kazni vozi po propisima, ne pravi probleme, dusa od djeteta