Komentari (138)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Neznam jel ova raja drogirana ili sve gola budala. Vozit ovom brzinom je ravno samoubistvu
Sad ce ministar Katica (NIP) pojacati urucenje naloga gradjanima za parkiranje i opremu u gepeku dok idu na posao i najavit ce postavljanje novih 200 kamera u gradu. Sve to dok se dileri kote kao gljive poslije kise.
Opanak i na gas.
Sinoc na Otoci kod djamije tri policijska Golfa s rotacijama… a glavnom saobracajnicom voze 100km/h trkači
Ali svaku noc kod dzamije patrole, ocito pokusavaju uredovati na parkingu sa 50-60 auta kada vec raskrsnice zacepe
90% ovih u bijesnim autima koji se trkaju i gasaju po gradu vozaju našmrkani a beretke zaustavljaju auta od 3 milje maraka da vide može li se trokut pravilno sklopiti i je li dovoljno florescentan žuti prsluk.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
DALI ČE IKAD IKO U OVOJ DRŽAVI SHVATITI DA RADARI I KAZNE NE RIJEŠAVAJU PROBLEM!
Pa dokle više j.... Ti
Eto sad si prvi u redu za vizu..
https://www.klix.ba/vijesti/svijet/vise-djece-ubijeno-u-cetiri-mjeseca-u-gazi-nego-u-cetiri-godine-u-ratovima-sirom-svijeta/240313086
Volan mi je hljeb,al vise ovo ne razumijem. Neki dan zovem 122 da prijavim trkaca u 3 popodne na glavnoj ulici, kaze meni dispecer a koja opstina .....hahaha....Rekoh sad je novi grad,upravo ulazi u novo sarajevo,za minut ce biti u centru.... I nikad vise necu nazvati policiju
Mozda su mu crijeva puna pa zurio na pumpu nikad se nezna razlog...
Primitivno drustvo sile. S obzirom da sila upravlja, sila radi sta hoce. Problem je sto je sila glupa, a njihova silovita djeca jos gluplja. Rezultat su onda siloviti udesi, silovitih bmwova koji se smotaju oko bandere.
Obidjite majmuni evropu i pogledajte kako se divljaci rjesavaju. Lezeci policajci na svakih 30 metara u naseljenim i opasnim zonama i to pola metra visoki. Znakovi ko kuce, kamere na svakih 50 metara. Pa ti vozi preko ogranicenja majstore. Ali kad ce to nepismena stoka skuziti i odraditi.
Samo radare uvesti na svako 400m i kad prekoraci 15 km/h, kazna 500 km, za neplacene 2 kazne u odredjenom roku, uzmi vozacku na 3 godine i zapljeni auto.
Auto koje se zapljeni, prodat a pare uloziti za nove radare i tako kroz citav grad. Ovo je nemoguce, svaki dan u saobracajna nesreca. Pa gore je hodat sad po centru nego 1993.
I druze moj, vidis li da vec dvojica imaju nesto protiv toga sto si napisao, a svako normalan bi se slozio. Eto kakva je to bagra. Samo strpati sve to odmah u zatvor.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Vozi brze jb ti mater
Kasablije, kad dolazi Bolid Formule 1 ???? Kasaba = Velika Kladuša= Abdić Troja City
Najgore je po kiši vozit,iz daljine vidiš zeleno,i taman dodžeš do semafora upali se crveno moraš stat,nedaj bože tako neko auto il pješak da mi naleti,još klizavo za kočit cccccc
Najgore mi je po kiši kočit,taman vidiš zeleno,odma se upali crveno moraš stat😥😥😥😥zakačio sam malo džipa pri kočenju, VOZAČI VOZITE OPREZNO KAD JE KIŠA I KLIZAVO,MORAŠ NA 5METARA KOČIT DA NE UDARIŠ
Pa ljudi sta treba jos da se desi da ovi pooštre mjere , naprave rigorozne kazne da divljace ? oduzimanje vozila.. Pa ima li ko da reaguje adekvatno!?
Dovode oni bolide Formule 1 da kasablijsku stoku još nenormalnijom i zatucanijom prave.Glume seljačine Šumahera. Nije mi žao kad stoka ostane bez glave, nego pobi nedužne ..