Komentari (156)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nikakvo čudo sve nadrkano, nervozno i bahato za volanom. Svima se šatro negdje žuri.
Tako i kad ideš dje pa se zaleti neki koji je najpametniji i ode frajer, pa ga ti stignes kroz pet minuta..i šta je dobio- ništa al bitno je se pokazat u saobraćaju
@VPkomentator Bahate se papci jbg. Do jučer išlo 100 km pješke do škole, a sada se auto voza nije šala.
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
Nemoš s Golfom 2, nema sanse.
jedan manje golf 2 na nasim cestama, amin
@kara-njenina Ako vec nije popravljen...
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
sarajevo je najopasniji grad za zivot. pun je lopova, kradljivaca, nasilnika, ubica, manijaka, alkoholicara za volanom kretena, seljaka lopova, seljaka kradljivaca, seljaka nasilnika, seljaka ubica, seljaka manijaka, seljaka alkoholicara za volanom. sta radi ta policija i sudstvo? zaustavlja se normalan covjek i legitimise, a celavci u audijima masu i bibicu hali i patrolama. nismo svjesni gdje zivimo. sta je ovo ljudi.
Pa ufati se noge ako ti se nesvidja.
Kje sve dobio vozačku'! ko god je imao pare za podmititi a da li je sav svoj to je drugo pitanje
Kje sve dobio vozačku'! ko god je imao pare za podmititi a da li je sav svoj to je drugo pitanje
stavis motor od trojke u dvojku da vidis ludila
Savrsena sansa da se iz auta povade sve kese sto ih voza....
opet golf?Pa rekoh ja jucer,ljudiii,nije to Aston Martin...dokle vise zivite u tim snovima??Izgubice neko neduzan glavu,moze ti biti majka,sestra,otac.....izadji brate na autoput pa ga razvuci...ako bude mogo nabiti uopste na 130.....ja se bacam kad tako neki kandidat stane pored mene pa one turira i sili se.....na drugom semaforu odmah ono tuzna faca....al ovaj out je bio opel kadet....sasvim dovoljno 60 kroz grad...nema potrebe za trkama
trkas se sa dvicom isto koda igras Ruski rulet,.ali ne razumjem ko se trka jos po gradu, prosla je 97.,haj da je to neka getaca nego dizel obicni,.,vozi auto i kuliras,.a ne divljati,.i u jednoj sekundi,srusis snove,.,haj da je to neka trka nego obicno divljanje,.ali jebiga uvjek nastrada onaj neduzni nazalost,.
Vozac Golfa se trkao i prosao na crveno, dalje je dlaka falila da pokupi pjesake na pjesackom i izbjegavajuci pjesake je udari ovog drugom direktno u vozacku stranu to jest u vrata.Ovakvo nesto da napravis moras biti kreten nad kretenima.Ovakvi po meni nisu zasluzili da zive ovo na licu mjesta streljat i gotovo.
u tom slucaju - ko ga jebe
Pokazite ULJEZA na slici 1 ? Za one paglu , ; svi muski drze ruke u djepovima a ostali ??????
Daj ba ljudi mora li nam se ovo desavati. Smanjite gas kao da je bitno hocete li stici 5 minuta prije ili poslije.
Nije krivo auto iako je golf 2,nisu krive ni raskrsnice... jedini krivac je manijak koji je vozio golfa! Bio sam svjedok ovom dogadjaju. I konj je proletio pored mene na crveno! Ne na prelazu na zeleno.. nego cisto crveno! Monstrume jedan! Unistis neciji zivot zbog svog debilizma! Stoko, nevaspitana! Dozivotnu zabranu upravljanja bilo kakvog prevoznog sredstva! Treba u strahu da zivimo zbog ovakvih idiota!
ja i da probam nebi ga znao obrnt vako
Ne mogu a da ne prokomentarisem KESU binga , Ako Vam je ovo vid reklame , onda jbg
Naravno , u direktnim sudarima uvijek je neko kriv 100% I ?? Da mene neko ovako pokupi , ja bih .............. al nema veze , gledaj i uvijek ocekuj da ce te neko u debilnoj drzavi od debila pokupiti ni krivog ni duznog .
OK , idu minisu .U ovoj nam DRZAVI iskrenost ne ide bas od ruke . Razumijem; svi ste navikli da budete pod necijom rukom , pa shodno tome i reagujete : IQ od 68 pa gore razumjece ,
logično, seat na krovu golf stabilan.
No Golf no party.