Komentari (36)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hm, Skoda fabia hatchback vs Skoda fabia limuzina, challenge accepted...
Škoda Škodi škodi
Napredujemo lagano, mašala, prešli smo sa Golf II na Škode :)
Što mi vi mrzitelji golfa 2 idete na zivce, naravno da ce auto biti loše kad napuni 30 godina pređe 400-500k kilometara, par puta ga neko provali pa farba i vari, isto bi tako i mercedes 190 bio kad bi u njemu prevuko tone i tone
kakve veze ima sto je staro vozilo ako je tehnicki ispravno, ima i novih vozila a sjeb... su ko širina mati...
"M. Č. 1942. godište..." Stvarno je svijet budalast - hajde što ovi mladi koji nisu ni svjesni šta je život pa voze kao kreteni nesvjesni da postoji nešto što se zove smrt, ali su mi ovi stari što bi u 72. godini još da voze auto - a refleksi nikakvi, još veći idioti. Da smo normalna država ispitalo bi se da li je ova osoba sposobna za vožnju i ako nije, kako i ko mu je dao ljekarsko uvjerenje. Ne prejudiciram, ali kao da gledam da je to u pitanju.
fotke su vrh profesionalizma
A kad "Sarajevo put" zatvori jednu traku u jutarnjoj špici , da čisti one kanale , i tako već 40 dana, hoće mi nešto biti. I ovo onda zovu magistralni put.... ovo je kozja staza.
Nije loše obadva su iste boje...ludilo...
neko mijenja sličice, oni dijelove
ma mošnjaci hrvati voze samo bmw merđu audi i porsche a srbi juga
nema "ludjih" vozaca od sarajlija! sarajlija za volanom k*o sumaher na skijama
To znači voze bez mozga kao da su u komi? :)
sumaher na skijama nije bio u komi
Mora da skode imaju ne rijesenih problema jos iz fabrike :D
jedna drugoj kopirala farbu pa se ova naljutila :P
Kakva je vjerovatnoća da full naletiš na škodu potpuno iste bordo nijanse??? K'o da su vlasnici kontali neko im ukr'o auto pa daj da zaustave prestupnika kako god. :))
Što voziš kad ti Škodi?
Skoda je skodi steta!
Škoda škodi škodi
Oplakah!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
ko ce koga neg svoj svoga
"Glej babo glej, Škoda iste boje ko naša" "Gdje sine gdje?" "Etoooooooooooooooooo je babooooo, ide pravo prema nama!!!!!!!"
JBT !