Komentari (144)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
cuj nasilnicko ponasanje?! zar ovo nije pokusaj ubistva? sada ce ih ovi naruziti, oni ce se zakleti majkom da nece nikada vise i pustice ih.
ma odmah 40 godina zatvora.
Uvijek se govorilo da nije vlast za I3aliju, jer ne zna taj upravljati. Musliman je uvijek bio dobar sluga, a los gospodar. Ne treba vam uraditi nista, jer sve cete vi sami sebi napraviti kada otjerate ostale od sebe. Kada ostanete sami, prepusteni samima sebi, ne znate upravljati i sve gradove u kojima ste vecina i imate vlast vec ste pretvorili u blatnjave kasabe sa nepismenim stanovnistvom, upravo onakve kakve je Austrougarska zatekla kada je dosla u Bosnu. Vasi ljubljeni okupatori kojima ste se tako podanicki priklonili platili su Austrougarskoj da vas zadrzi da vas ne vode sa sobom kad su se povlacili u Tursku. Ni oni vas nisu cijenili, sto se vidilo i kasnije u toku rata tretmanom muslimanskih izbjeglica koje su stavili iza zice u Kirklareli kao zivotinje! Jadni ste kada ne mozete podnijeti istinu o svojem podanickom mentalitetu koji vas vuce u blato tamnog vilajeta gdje god vas se ostavi same sa sobom...
Svaki dan jedan Kurd (bošnjak) manje!!!
to radnica da se ulize gazdi... i je li joj poveco' platu? :D ili se zaljubila u njeg :D kako ona tek izasla iz bolnice moze gurnuti neku ljudeskaru a imala operaciju slijepog crijeva to ne moze ni dici ni tri paradajza a kamoli....
Ovo je toliko bezvlasce, da vise nema smisla. Sve te smrdljive debele neobucene drotove treba otpustiti i zaposliti nove ljude iskolovane kao u stare dane Dragana Vikica. Treba uvesti STROG Demokratski zakon i za svaki prkrsaj hapsiti,marisati a za ovakve slucajeve 10 do 25 godina zatvora ba. Dok god vlada bezvlasce i bezakonitost nema haira a glavna solucija demokratije, dati narodu da kupi oruzje i da se brani , stavi sacmaricu iza pulta i nek dodze onda mangup rokaj sine pa ce dobro razmisliti.
kabul today,...nista specijalno,.... baaliyska posla
Joj više i incijeli dajte ih slikom i punim imenom i prezimenom razbojnike vec ih skrivate iza incijala da narod zna koga da se čuva i u koga da upire prstom!!!
Decko, idi pa se lijeci malo - umjesto sto prijetis po internetu neduznim ljudima koji veze nemaju sa slucajem. Ono znas, kad prijetis o brisanju iz imenika odbrane i zatiranju imena familije. Meni ti nesto djelujes isti, ako ne i gori od ove dvojice gore. Za njih ne znamo da li imaju psihopatske tendencije - sto je za tebe ocito. Inace, da je kakve policije, ti bi sad malo prosetao na informativni razgovor - dok ne iskopaju tvoju IP adresu. Sto je inace cas posla kad se hoce. Pa bi onda malo peglao klupu u istraznom zbog prijetnji i planiranja lisavanja zivota - i na kraju bi mozda zavrsio u zatvoru duze nego ova dvojica. Ovako... kad god od sad nesto budes imao susreta s policijom, znaj da te prate ove prijetnje s interneta. Unaprijed si kriv i da nisi. Bez brige, sjetice se neko da te progoogla vec. Ajd uzdravlje. I manje jedi. Vidis da ti skodi.
http://www.youtube.com/watch?v=rFw7sIi87qo
ovo samo u sarajevu ima da izbodes nekog i da te puste odmah.pola momaka od 20 il vise godina je napalo nekog nozem il je bilo napadnuto,i to sve zato jer se ne tretira kao pokusaj ubistva vez izazivanje opasnosti...smijesno pravo al to je sad sarajevo.
cudna mi cuda,.. baaliiyska posla
Krešo Hakija presudila mu čakija !
U Sandžakistanu ništa novo. Tradicija i običaji bošnjačkog sela! /:
ODKAKO JE MINISTAR RADONCIC DOSAO NA VLAST,SAMO PLJACKE;UBISTVA;SILOVANJA SE DESAVAJU... VALJDA ONI NJEGOVI SANDZOSI MISLE DA MOGU DA RADE STA ZELE U OVOM DZULUM GRADU :S
vidi ziketa ispred radnje.
Ima li za mene neko pošten posao Sarajevo i okolica,ma fejsu Sam pod istim imenom Edisa Disa