Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Naime, kako Sarajevo-x.com nezvanično saznaje radi se o dvojici komšija od kojih je jedan pucao u drugog, a potom počinio samoubistvo. Prema tome ocigledno ne citas text klocu :D
ovi mladji se porokaju i zbrisu a ovaj valjda covjek prav i posten pa se sam rokno ...
Slazem se s bratom koji je rekao da ste lijeni. Mi smo za razliku od vas vrijedni, a vi ste bijeda i niste nam ni do koljena. To je razlog zasto generacije nas pokusavaju doci tu, i zasto se bavimo varanjem, kriminalom, rasturanjem droge i bijelim robljem. Rijetko ko od nas se skoluje ali zato imamo veze. Zivio Sanzdak.
ma ode sve u .............
SA-X...zasto ste ovdje dozvolili komentarisanje a ovaj clanak iz Banja L. ste zabranili odjednom-ukinuli komentare...jel to srpska glava superiornija i povlastenija m.a.t.er vam vasu , dozvoljavate da s eiskompleksirana srbadija izivljava na ovom portalu...poltroni jedni kad vam srbo kaze da ukinete komentare vi odmah poletite i zabranite komentarisanje....srbi bazde i tuknu !!!!
NAJJ..PRECI JEKOMSIJA
@Ajsa.K i sta sad,dati damo medalju sto si cula pucanj????
Ja sam cula pucaanj ! :SS TO mi je komšija ! :r
Ništa novo u Islamabadu - 450 godina zuluma ušlo u krv i gene i svaki dan se rokate. žao mi je žrtava, ali biste trebali malo razmisliti...
To je Sarajevo.
a vidi publike četvrtoj slici odzada , uzeli pive i gledaju uviđaj
Može biti da je zbog prava na parking ili pitanja prava pranja ćilima pala mrtva glava..... nikad se ne zna radi kakvih se gluposti ljudi pobiju kada puše Jugo....
gule i buraz mu stariji opet pucali :D
PLUC,PLJUC,i ti se rodi,,,tako si nasto bas ti mama nije rekla da si moj,,,,,a fino sam je karlingovo,,,,mozda je stid ;;))
pistolj Za Covjeka, Dosta je bilo, svi na ulice :))) uzese pare licemjeri, Dosta:D
Ama sto bi izvrsio samoubistvo radi prostjelne rane to je on njega rokno pa sebi busno nadkoljenicu OFIRNNNOOOOO NAsa murija pojma nemaa. !!!!
@Uncle Sam šta je šošonu? jedva doceko da nije šošon pa ti drago? =))