Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ko ih yebe bolje i ne zaslužuju... koliki je stepen svijesti i odgovornosti govore ostaci oplata puni eksera razbacani po okolini nakon što završe posao...a povađene eksere iz oplate i ne pomišljaju da pokupe zasobom... toliko o nečijoj odgovornosti...
stalno se desava isto radnici nemaju adekvatnu opremu i nisu zasticeni
U drzavi kriminala, korupcije,rada na crno,ljudski zivot ne znaci nista kao da nas ima kao kineza.
Danas stojim na semaforu na Otoci i gledam onu novu zgradu što su napravili, radnik na trećem spratu na balkonu na ogradi stoji i namjesta ona klizna stakla. Nit je svezan nit ima šta na glavi. Da padne razlijepio bi se k'o palačinka.
ma i radnici su krivi, pitam jednom jednog ciku a gdke vam je zastitna oprema, a on meni ja vec 30 godina ovo radim i vrlo dobro se znam cuvati... Nekad bolje sutiti i pustiti budale, kad oni ne cuvaju svoj zivot ne moramo im ni mi
nes vjerovat da sam i sam vidio, stoji na okapnici mimo one ograde od stakla i namjesta neku lasnu gore na plafonu. :))))
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Evo i ja se porezah pa ne izađoh u vijesti...
niko ne odgovara za ove jadne ljude..njihovi zivoti nista ne vrijede :((((
pa i ne vrijede... budala nikad neće faliti...
Šta je bilo sa slučajem "Famus gradnja"? Jel ikad iko odgovarao za smrt one dvojice radnika?
@shemsudin u pravu si, nažalost!
ne kontam sto su u jaknama kad je vani +30