Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa nije moguce u gradu kulture i SFF.
ko ne šepa nije u raji
neka su vala koda su mene pitali, ovaj dzozo je jedan teski klosar vazda je djecu diro a p,cka bio....
dao intervju za avaz kao neki mocan kriminalac ga zeli ukloniti koji li boze kaze neki dan izasao iz zatvora
jel\' ovo isti onaj lik što ga neki dan na Mojmilu nalupaše palicama???
e eno ga ima na fb profil gorazdak je u pitanju nek su ga upucali treba ove seljake potamanit sta trazi u Sarajevu
jel ovo djoza sto se s armom druzi ?
nastavak urbicida ..naseljavanje gradskih krajeva kromanjoncima iz sandžaka,istočne bosne i šiptarije..mrš u svoje pecine i primitivne zajednice,bando došljačka ..šljeglo sa planina,pa u grad..rokajte se po šumama i gorama,stoko primitivna
u Sandžakjevu ništa novo..tražili ste,dobili ste..
Samo u nogu ???????? i tolika frka se diže
@NAJSIGURNIJI nije u telekom, sad se puca na vise i bolje - na aerodromu molim te! seljak iz žepe
sto vise nepocnu pucati jedni drugim u glavu, pa da se rijesimo budala???????????
Ako hocete da vidite sigurnosnu situaciju u KS samo idite ulicom i gledajte auta, svaki imalo vrijedan auto ima po jednu mehanicku i elektronsku zastitu a neki i vise. To necete vidjeti u drugim gradovima evrope sem Beograda. E sad lijepo udjite u zgrade pa cete vidjeti da svako ima blindirana vrata na stanu bez obzira na imovinsko stanje i pogledajte prozore kuca prvih spratova svugdje sipke kao da je alcatraz. Boje se ljudi provala. To je dovoljno dokaza onim koji su imalo pametni kako je sigurno u Sarajevu. Ovo je tuzno zalosno i za plakati moji Bosnjaci. Glavni grad mora i treba da bude primjer svim ostalim gradovima u drzavi na polju sigurnosti a ne da ostatak drzave izbjegava dolazak u njega.
@24 posto ZADAM ti staru 100%
Ništa novo u Islamabadu, svaki dan ista priča. 450 godina zuluma nad drugima i drugačijima ušlo u krv i gene, ne da se to sad izbaciti. Pošto su drugi i drugačiji odavno otjerani, na red su došli svoji. Samo naprijed!
E ti kriminalci iz RS dolaze u Sarajevo na poziv svojih kolega bosnjaka- kriminalaca koji su pikovali necije auto pa da ga ovi iz RS mogu ukrasti a vec se zna gdje mogu proci jer ga policija KS pusta uz dogovor s nekim iz krim miljea KS . Znaci nema kradje bez ovi domacih i policije to je istina i to boli.
Ništa strašno. Śošoni rade obračun blagajne. Ali nikako da uštimaju račun.