Napadači otvorili vatru iz auta
162
Sarajevo: Pucnjava na trolejbuskoj okretaljci na Mojmilu
Komentari (83)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
DEMO-KRATIJA. DEMO-KRATIJA, DEMO-KRATIJA, DEMO-KRATIJA. DEMO-KRATIJA, DEMO-KRATIJA, DEMO-KRATIJA. DEMO-KRATIJA, DEMO-KRATIJA, DEMO-KRATIJA. DEMO-KRATIJA, DEMO-KRATIJA,DEMO-KRATIJA. DEMO-KRATIJA, DEMO-KRATIJA, DEMO-KRATIJA. DEMO-KRATIJA, DEMO-KRATIJA, DEMO-KRATIJA. DEMO-KRATIJA, DEMO-KRATIJA, DEMO-KRATIJA. DEMO-KRATIJA, DEMO-KRATIJA, DEMO-KRATIJA. DEMO-KRATIJA, DEMO-KRATIJA,DEMO-KRATIJA. DEMO-KRATIJA, DEMO-KRATIJA...... Pod hitno vratiti MILICIJU , PENDREKE i SOBE ZA ISLJEĐIVANJE, ohladiti advokate koji brane te VANDALE i KRIMINALCE, uvesti RADNI ZATVOR tucanje kamena sa bukagijama na nogama i eto reda.
http://youtube.com/watch?v=GEPs8Zs48jo
Momci svaka cast svi pokusavaju do vijesti dogurat, iduci put nesto vece napravite pa da vas gledamo u primetime-u na dnevniku u 19:30h
ma nemere nam niko nisa mehemi
pa mehemi najaci smo u ulici,mafija od cvaje maraka
jos ako je alfa 147crvena a na tablama ima 007 onda vam svaku vece po ilidzi kruzi i snadbjeva n.a.r.k.i.c.e
Pa hoce li napokon neko nekoga bar okrznuti u tim silnim pucacinama,il ti gangsteri lose gadjaju,il im puce nisu uredu,il neznam vise sta.....namjerno mase.........
Pa dokle vise, ne smijemo vise ni proc ulicom sinoc sam vidio grupu mladica u svojoj ulici , svi masu s pistoljima i psuju komsiju jednog kojeg ne zelim da imenujem,pa molim vas dokle vise tako , sto vise se ne ukljuci ovaj pokret DOSTA, a ova lica vec odavno su poznata policiji po dilanju droge i po raznim pucnjavama i prostituciji.Molim vas poduzmite nesto!
Sretan rodjendan El...... Z. od raje koja te voli i postuje. Zlatni Metak sjecas li se 3 rupe, bice ih jos. Voli te tvoja raja i prestani slati muriju,znamo da radis za njih.Jedan je MEHO.
dragi titin režim i dragi goli otok za tu bagru .nažalost imamo to što imamo.
MALOLJETNI PA VRIJEME JE DA SE DOKAZUJU JOS KAO MALOLJETNI SAMO NAPRJED POSLJE CE IMAT UGLED U SVOJIM NASELJIMA OD OSTALE BAGRE, UVJEK CE HODATI PO SVOM NASELJU U TRENERKAMA SA UTOKOM ZA PASOM I VJEROVATNO KAD POCNU RADIT MUTNE POSLOVE NPR.DROGA ITD. MISLE ETO TO JE TO JA SAM KRIMINALASC,BAJA,MAFIJAS USPIO U ZIVOTU...I TAKO CE DA SE KUR.CE PRAZNIH ĐEPOVA AKO PREZIVE DO 30te dok ne skontaju bit svega da su bili policiji musterije redovne zatvorske...i da su ovdasnji kriminalci u foteljama na pozicijama cjelo vrijeme uzmale kintu a pojedine koristili ko pijune e onda je kasno nema nazad. usput u bih mafija ne postoji ovdje je vrh organizovani kriminal, ovdje mozes na prste vjerovatno prebrojat one koji imaju veze sa mafijom.ne pljujem ja nanekog niti koga prozivam sto se odnosi i na ove u foteljama nego samo skrecem paznju na cinjenicno stanje u BIH. moje djete nece biti ni u jednoj od ovih gore pomenutih grupa i grupica, vazno je danas odgojit djecu na normalan put jer je teze nego pre
GDJE SU SAD TI SILNI NEVLADINI POKRETI. NIKO NE PRITESTUJE. UKINULI 60 MINUTA (NESTALO KRIMINALA SA SDP-om). U SARAJEVU IMA VIŠE PUCNJAVE NEGO U NEKIM DANIMA RATA. LJUDI OSVIJESTITE SE VAKAT JE.
Policiji treba odrjesit ruke..posto u Sarajevu svako naselje ima nekog ŠATRO mangupa ukines prvo njega za opomenu onima kojima su upravo oni idoli!!!!
Majku mu, pa sta ovdje vise ima da se rasvijetli? :(
Sad ih u policiji treba slomit, ti neradnici i bitange, u ta doba normalan svijet je ili na poslu, ili na fakultetu, školi, ili traži posao, ove r.e.t.a.r.d.i.r.a.n.e. .bitanke, n.e.j.e.b..o.v.i.c.e treba maskimalno slomit, poslat u rat nek pucaju u avganistanu...
@hm, najbolje da ti ma.mici i seki nab.ijem u sve tri rupe, gu.zu, us.ta i pi.zdu, taman tri koliko si i trazio.
meho vrati se da vidis ovaj jad napadose mi na kucu sta da radim joj kuku lele babooooooooo a jos da me vidis baboooo