Komentari (244)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kriminalci nam zele dobar i lijep dan
@bcde Ti si najveći debil na ovom portalu, nemoj me ti molim te braniti od "četnika i Srba".
I budala sada zna da može pucati, ranjavati, ubijati i nema kazne za to. Što ne bi, malo kao divlji zapad, pucaj kad ti volja, srkni par piva i raspali. Život punim plućima, dok ne pogine dijete od zalutalog metka. Fuj, u šta su vlasti pretvorile ovaj grad ba Foča je nekada ljepša bila nego danas Sarajevo.
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
OD RANIJE POZNAT POLICIJI , PRIVEDEN U TUZILASTVO I NAKON SASLUSANJA PUSTEN NA SLOBODU...
ma mislim da ih vise ni ne privode. Saslusaju ih telefnom sada.
posalju im poruku
Samo naprijed....Kriminalci,ubice,lopovi....nam šetaju gradom i rade šta im se prohtije,a naš zaluđeni narod krivi pse.... E,KRASNI SMO.ZATO IMAMO OTVORENA VRATA SVUGDJE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Pa zar krimosima na vlasti ne odgovara ovaj haos u gradu...Policija samo njih cuva a penzioneri policajci pisu kazne na parkingu gdje ni mrtvu macku ugrozit ne mozes...
ovo Furius 8, Sarajevo drift
za ove sto znaju engleski furious
Vidi Izinog pulena sto je poceo mafijati,a fino dijete bilo na babu.
tročlana porodica rado iznajmljuje 3 sljema i 3 pancirke za subotu zbog posjete Dolac Malte
posteno
Riješenje: Prvu trojicu javno objesiti ili kazna 40 god uz dobrovoljno uređivanje države, nemožeš đaba jesti, piti spavati, moraš čisti korita rijeke, asfalltirati, pošumljavati... razmislili bi oni meni debelo prije nego bi ugrouili normalne ljude
ne treba se uzbudjivati, pa navikli smo na svakodnevno puskaranje. nista neobicno, niko nije stradao, a to su sigurno svatovi koji idu po mladu, pa da se zna.
Mirnije je u Indiji nego u centru Evrope
neka vide četnici da u Bošnjaka ima oružja....
HBT te drzava,,,sta nam se radi sa gradova,,,,prije nekad kriminalci imali bar toliko postovanja prema svojim gradzanima i gradovima,,isli su po svjetu da rade sve i svasta,,a danas djecica i potrcke dobiju par hiljadica da stete prvo svom gradu i svom narodu,,,zalosno zivotami..ali jebiga doce nekada i ovome kraj,,,drzava te pravi onakvim kako ona hoce i drzava ce te poslat na onaj svjet kad ona hoce,,,,
ne bi tuzle dao za dva sarajeva...
na zapadu nista novo
Ma maturanti mangupi jedni....
šta ima u zrak pucali...na Malti metci fijukali i čuli se udari u neke predmete..3 il 4 pucnja
Sćepo nema sta napisati u Avazu pa angazovao mafiju da ima vijesti za sutrasnje izdanje inace da nije reklama kompletne novine bi stale na dvolisnicu, moglo bi to i tako proci samo sto se nebi zvale Dnevni Avaz nego Dnevni Letak, sada ce imati dvije teme, vijest i da oljaga svoje politicke protivnike.
Jadan si ti i svi mi ako nam je on problem u drzavi!!!!!!! Konju jedan pljackaju te 20 godina a ti na Scepu mislis i o njemu pises... Nije na vlasti, niti je ikada bio, a nikada nece ni biti pa mi nije jasno zasto kudis bas njega, da mu nisi vanbracni sin posto je poznat kao svalercina velika pa ti krivo sto te nije priznao?
Kako nije bio na vlasti, odakle mu Avaz, Scepo bi svukao za godinu dana onoliko koliko su ovi za 20 godina.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)