Komentari (133)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
..a šta će...sve puno sile, prepušteno ispijanju kafa po cijeli dan kladionice ovo ono...2 zuba u ustima, sve nešto opasno sve nadrndano, niko ne guzi ništa...niko im kičmu na poslu nije polomio nije upregnuto da radi, a sve bolesno em nasljedno od roditelja em mentalni ludjaci od podneblja genetike i odgoja!
...klosari ne dolaze...klosari se stvaraju! a 2015 je ...bogami nestaje nam izgovra za ono "sljegli" ...vec se radjaju nove generacije, odavno...tj vec su odrasle i one prave jos nove!
Sve to treba u rudnik poslati
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
vrati knjigu ! - neću vrati fino ti kažem -neću puc puc
Dnevna Doza Klix Komentara https://www.facebook.com/pages/Dnevna-Doza-Klixba-Komentara/284869648303455
Lutrija BiH ima srce ,ali ništa efikasno protiv idiota sa plinskim pištoljem ....
na zapadu ništa novo
Ovo je bas postalo zabrinjavajuce....
E jest našao koga će pljačkat, pa Lutrija BiH nema da isplati ni kad pošteno prođeš listić na kladionici, nego te mole da dođeš sutra, prekosutra, ili te šalju u neku drugu poslovnicu. U kojoj te gledaju kao razbojnoka i šalju u treću poslovnicu...
Dođe lopov da pljačka Lutriju BIH pa ne znam ko je veći lopov, ovaj što pljačka ili onaj koga pljačka. Tri jackpota u tri različite igre u jednoj sedmici. Haloooo razrijedite to malo da se ne primjeti, lopovi sa državnim ausvajsom.
Ne sekirajte se, izaći će ovo sve na dobro - za počinioce!
chwilla ghetto...
Neznam bil plako il se smijo. E hajde sad molim dežurne lektore da pametuju...
你無聊
Ovo me uopste ne cudi, odnosno cudi me da ovakvih stvari nema puno vise nego sto je trenutno. Ljudi nemaju posla, ne uce nista godinama, cijelo drustvo je upalo u letargiju losim politickim odlukama i pokradenim parama koje su mogle biti ulozene u otvaranje radnjih mjesta. Zakoni nam granice s kriminalom pa se po tim pravilima i sami politicari ponasaju, pa malo i narodu pukne film pa pocne isto da radi, samo na nacin kako to jedino zna. Kad halka otima, onda su oni umjetnici, politicari, hodze, popovi, biznismeni a kad gladni pocnu otimati onda su oni lopovi, razbojnici itd. Samo jedno veliko potroseno drustvo.
javi kako je u kanadi ;)
svaki dan reprize,dosadilo mi je vise pisat ista na ovu temu,porokajte se mamu vam da vas nema VISE.
kakve nam fajde i kad ga policija uhspsi tuzilastvo ce ga odmah pustiti
Jah.
Policijo preuzmi vise stvari u svoje ruke, nek` radi malo stari dobri pendrek. Treba uvesti policijski sat, ovo vise nije normalno.
Policijo oruzana silo,lole rade sto je njima milo...A Vi laganice,Stela na Pofalicima,kafica,raskrsnica...Cvakne se koja markica ispod ruke...neka se bagra puca...
Bezveze ih traze, omar ce to svakako zavrsiti ma sudu ;)