Komentari (316)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Valjda je maca živa.
Sumnjam. Tužne okice su inače poznate po siledžijstvu nad slabijim od sebe. Recimo, njih deset-petnaest na jednu mačku.
Podsjecaju me na ove nase klosare
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
za razliko od sestice dvica nije jestiva :D
E moj Gile
Da je bio 'trabant',samo bi felge ostale!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
svatko tko je ikad imao psa, zna da oni i grebu po preprekama kad ne mogu doci do necega, a ja ovdje ne vidim okomite ogrebotine na laku.
znači li to da su psi i vlast u nekom rodu????
Ako sam shvatio, da ako ti auto oštete psi možeš naplatiti od grada a ako ti razbiju huligani nikome ništa....
Nadati se da je maca prezivjela :/
tuži grad i sigurno ćeš dobiti parnicu i odštetu, grad je dužan da uspostavi normalne uslove za život jer zato i ubiru poreze, za svaki incident sa psima lutalicama treba podići tužbu protiv grada, malo ko od ljudi zna svoja ustavna prava u ovoj cukojebini...
Zao mi je ali mislim da doticni gospodin ne govori istinu, jer na zaobljenoj i glatkoj limenoj povrsini cuko ne moze zagristi i napraviti sve one tockice i tackice.
0,5 kg faširanog 4 km, napraviti ćuftete a unutra mišomor (najlakše nabaviti), zatim servirati oko kontejnera oko 23 h, nema druge.
Pa nisu psi krivi, kriva je maca koji joj je bio fazon :D Mislim perfidno onako da se zavuče....
To ti je pravna država. Mene su psi proljetos izgrizli a odgovor za naplatu osiguranja na putu do posla od naboljeg osiguravajuće kuće"SARAJEVO OSIGURANJE" sam dobio u smislu da nemogu naplatiti ni feninga jer nemam trajni invaliditet kao što ima ovaj golf šestica u vrijednosti procijenjene invalidnosti od 25.000KM. TO NEMA NIDJE NA SVIJETU KAO KOD NAS!
Jel petica il' šestica ?
mačke ubijaju miševe koji su najveći štetočine i prenosnici bolesti, umiljate su i bezopasne po ljude. Jedina loša stvar oko mački je ponekad smrad po haustorima zimi, jer se tu zavlače jer im je toplije, i poneki otisak šape na autu kad se popnu na haubu da se griju, obje stvari vrlo lako rješive i oprostive. s druge strane kerovi samo prave haos po gradu, skupljaju se u čopore, napadaju sve živo, tako da i pored sve moje suosjećajnosti i prema njima, mislim da je jedina opcija hvatanje i humana eutanazija, nema druge...
ubili mi dvije moje mačke, i sve ostale mačke po naselju, mene zamalo rastrgali u mom naselju, a dva moja prijatelja ugrizli iz čista mira, jednog u hrasnom i jednog na čengić vili... razumijem ih, gladni su, napušteni, bolesni, al nema drugog rješenja nego da ih se pohvata i eutanazira. Mada smatram da bi ih između hvatanja i eutanazije trebalo jedno 7 dana držat u nekom urednom i čistom azilu i lijepo ih hranit, jer zaslužuju da bar malo osjete lijepe stvari.
evo sta i da se zaradi......placam 10KM po psecem repu ali samo mogu ovo da rade ovi iz udruzenja za zastitu zivotinja,,,,,,,,,,,,,,,,,pozurite dok ima pasa
Tuziti macu!
Veliki sam ljubitelj zivotinja,pogotovo pasa,ali ovo je stvarno eskaliralo.Toliko ih se namnozilo da sada stvarno predstavljaju ozbiljnu prijetnju po ljude,a sad vidimo i po imovinu.Hoce li vise neko vratiti te sintore na ulicu.Dzukele u kafilerije!!!
Joj rupa (udubljenja) ofirnih i ujednačenih na blatobranu. Ovo nikakav pas nije napravio garant. Oštemo ga fino nekim šarafcigerom i čekićem.
gdje si CSI, nisam te prepozn'o! ko bi normalan sviju ti sebi novog golfa razvaljivo, s rizikom da ne dobije odštetu od osiguranja?!
Ne znam ja za ostatak priče i šta stoji iza čega, ali ove rupe nisu mogle nastati od zuba.