Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
pa dobro...ima toga i u naprednim zemljama .....:)
da nije bilo imperija uzvraca udarac po savjetima na forumu a glede napada u buca potoku
Ovo je bezazleno,kad se pogleda opsta situacija u bih, a nista se ne poduzima,uzas
koliko četnika sa pala radi u sarajevu?
Ja Ć. A. (1983), i kaže se Ćajniće, for z rekord
haha najbolji komentar.Sve sama stoka po gradu hoda,normalni ljudi se zatvorili u kuce i ne izlaze ako ne moraju
Pitaj Karadžića ko je otjerao sarajevske Srbe. Sami su sebe otjerali... Usput, i danas u Sarajevu normalno ZIVE i RADE Srbi koji su ostali.
Ni Srbi ni Hrvati nisu OTIŠLI iz grada nego ste ih protjerali. Neke doduše niste protjerali nego p o b i l i na Kazanima i u stotinjak sarajevskih logora za nemuslimane.
prvo bih vas sosone otjerao, ipak ste vi imigranti...i ziv bio pisi zareze.
svemirko pa ti brate de uzmi ako ti smetaju istocnjaci ti buraz uzmi pistolj pusku bombi pa ih pucaj a ne ko kukavica vako pises ... a dovedi onda onih 100000 srba iz sarajeva sto su vam 92 otisle iz grada doduse odose na brda da ga granatiraju a ovi iz istocne bosne da su znali gdje dolaze nezz dal bi dosli
natakarim ti mat..er..esinu u pakas
opet istocnjaci rovare po mom gradu... hajde da se zahvalimo SDA sto im je legalizovala bespravno napravljene \"kuce\" po Sarajevu Hvala vam minderasi nasi...
istocna bosna ce nam glave doci. nisu njih chetnici dzaba otjerali.
Otkud čovjek u Sarajevu?
\"pretukao covjeka\" @Klix jel\' ga pretuka ka psa
NEK SI GA LOLO, HAHAHAHA
rvoje,mrš sad pod kamen,gnjido :)