Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
u centru najsigurnijeg grada na svijetu... rip :(
Ne postoji grad u svijetu u kom nema ovakvih događaja... Samo negdje više negdje manje, što znači nigdje nisi siguran...
naravno da ne postoji takav grad, medjutim ovakve stvari kod nas postaju uobicajena pojava, a da prostis to ne valja nikako...
Tužioci su najveći problem u BiH. Šta bi sa onim što ga je policija tužila? Kad je pustio nekog osuđivanog kriminalca za kojim je bila raspisana potjernica, i slagao da se konsultovao sa sudijom. Pa taj kriminalac prijetio policiju i fizički napao policajca. Tako ti je sve dok ne plaćaš ljude po učinku. Što bi on radio i zaj..vao se po sudu, dolazio na suđenje, čitao dokaze, pripremao optužbu, kad može jednostavno reći nema dokaza i pustiti ga na ulicu. Njemu ista plata kako god.
Iz tvog komentara vidim da nemaš pojma o čemu pišeš. Ne puštaju kriminalce tužioci, nego sudije.. Tužioc pošalje sudu prijedlog za zatvaranje ono malo dokaza što dobije od policije, koja često traljavo odradi posao. Onda sudija odluči ima li elemenata za podizanje optužnice ili ne.. Idući put se malo informiši, pa onda piši po portalima..
@B.T.K. Ti još kad bi znao čitati, gdje bi ti kraj bio... Tužiocima je mrsko da uopšte pošalju taj prijedlog sudiji, jer to znači da će morati da rade. Lakše je reći nema dokaza, i otić na roštilj.
ne zna se da li je prostrijelna rana ili udarac obicni..
Kako imaju dobrovoljna vatrogasna društva, treba kakva i policijska, stražarska dobrovoljna organizovati.
gdje ja zivim majko draga..
Zasto svi nagadjaju da je ubistvo? Stoji da je muskarac PREMINUO. Rana na glavi ne mora znaciti da je rana od oruzja. Mozda je jednostavno pao i dobio udarac u glavu. Sacekajte rezultate obdukcije prije nego sto nastavite pljuvati i hejtati.
Noc ga progutala,bit ce.Policijo na noge i rijesite ovo.
Ekonomska kriza opet uzima danak u krvi !!!
Drug deal gone wrong
Pljacka moze bit, moze bit vrati svoje dugove, moze biti, a moze i mozda biti... Građani su zgroženi. Građani su imbecili. Građani. Ooo građani.