Komentari (37)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Brate bjezi ili lezi dole ovo je drajvbaj, jebaji ga svakako nam svima dođe kraj
Prije svega nema vecih jadova od bosanskih. To je jedna hinja kad te vidi smije se ko da je na lutriji dobio, cim odes od njega to pusti jezik. SVIMA VAMA KOJE JE DRUSTVO ODBACILO( JER INACE NE BI OVDJE BILI I SAMO KOMENTARISALI TJ PRAVILI SE PAMETNI) ZELIM APSOLUTNO DUG ZIVOT DA VAM DJECA DOZIVE OVU SUDBINU, TO VAM OD SRCA ZELIM. Kao prvo nadjite djevojku, druga, posao, nadjite bilo sta samo se skinite sa tastature. Sve znate svi pametni a ono stalno kuci, vjerovatno od discoverija imate to znanje. I vi novinari najveca ste go vna, PITANJE SE POSTAVLJA KO KUPI POENE NA NEDUZNIM? ZASTO SE IMENA UBICA NE NAPISU? JESTEL VI SVJESNI DA MOZETE KRIVICNO ODGOVARATI ZA OVAJ CLANAK? NAPISALI STE DILERI A PRESUDA JOS NIJE DONESENA? BITAN JE KLIK. ZASTO NE PISE JEL ISTA NADJENO? IMA TU MILION PITANJA ALI ONO GLAVNO PITANJE JE ZA VAS SA OVIM KOMENTARIMA SVAKAKVIM...JEL VI LIJECITE VLASTITU FRUSTRACIJU PREKO OVOGA? PROMJNITE RUKU MALO...
Nevini su sve dok sud ne dokaze suprotno , u sto sumljam da ce uspet . al bas zasto puno ime i prezime ne objavljujete ubicama i malo krupnijim ribama to ne smete da nebi odleteli u zrak skupa sa vasim nepismenim novinarima al opet nije ni do novinara oni samo obavljaju svoj zadatak , neg urednika treba pritisnut .
Kako si samo duhovit, hajmo molim vas svi da mu bacimo lajk.
Hahahah, šta nema zelja u Sa ? xD
Buba nedaj se
"Nije lagano ba sjebat me repam sve dok ne padnem" . eto ga frende,pao si gotovo je s tobom...Ionako ti je samo valjao akawelli diss. pozzz
SAMO HAPSI !!!
čudo su imena napisali :D
Amar Hodžić BUBA CORELLI, pleme je*o odvratno!
Sta mislis od kud mu lova, nije sigurno od muzike em kurcu ne valja em nema ljeba od repa kod nas
@SlimShady nisam upucen u njegovu finansijsku situaciju al me brine sto on zeli da djeca 13-17 u njemu i njemu slicnim vide uzore (nazalost u tome uspjeva)
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Hej mister policeman I don want no trouble ...
Doživotna robija i društveno koristan rad - čišćenje Miljacke, izletišta i parkova, lopatanje snijega zimi i sl.
hocel papa priznat medjugorje
no
e jest shupak...a vidio ja gospu
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
...preusmjeravanje pozornosti...gdje su ove mjere do sad sve ove godine?
narkomani na aparatima... i iglama