Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Marš stoko.
@SFSN šta je papak? Jesam li ti pogodio ponos? Marš u selo odakle si došao.
@SFSN Kako ne kontas covjece,pa nije ti ovo suma u kojoj si rodjen,ovo je gradska sredina,valjda ces shvatiti to nekada.Uostalom hocemol se okladiti da je u pitanju greska vozaca,a ne vozila,smijes li se okladiti seljo sumski??
@HAHA E jesi seljober. Kako da ta tvoja tikva shvati da papci kao ti kada sjednu u 25 godina staru skulu i opale po gasu kako bi se dokazali pred ostalim obično završavaju u crnim hronikama. Pa ko ovdje voza te trulje osim vas papaka sa sela? Nemoj da te je stid tvog porijekla.
@SFSN Kako ne shvatas jadan ne bio,auto nije problem problem je vozac,auto nikada nece samo izaci iz garaze i pravit udese okolo.Pa nije auto konjska kola koja si ti na selu navikao vozikati pa mislis da mogu pobjeci negdje.eeeeee seljo,seljo...
@HAHA Šta ti znaš papak jedan? Izađe čoban kao ti u dvici na ćelavim gumama na kišni dan na asfalti i umisli si da vozi pravi auto. Daj bože još kiše da se skrše ove trulje i očisti asfalt od smeća
Ovaj SFSN je jos jedan od mnogih r.e.t.a.r.d.a koji smatraju da dvojka sama izadje iz garaze i divlja po gradu bez vozaca,seljaci na sve strane ccccc
Evo snimak sa lica mjesta: http://www.sarajevopanorama.info/
Joj jesi ti saban ocm
golf 2 lubenicari hahaha fakat je ovaj lik i prvog posta u pravu :=
mozda je onaj sto je puco pa mu guma pukla :P
Zar u Brijescu ima asfalta?! :)
**bemti kllix!!! 2 automobila se očešu u Sarajevu ili u tih 24% i odmah ide na naslovnicu...ljudi poginu u udesima u RS ili Hercegovini ne sjete se ni objaviti!!! vratite ime Sarajevox pa onda tako i može ali ste rekli da je ovo stranica za cijelu BiH šta onda ser*ete!
Čolo Malik na g.o.v.n.o nalik.
NO1 vidis da ispod slike pise arhiv, al vidim da ne znas sta to znaci :/
KAd sam vidio sliku mislio sam da je kabul
Jasmine Alimanoviću. Koga zaboli je li golf plav ili crven? Bitno je da je skula konačno doživila svoj kraj. Daj na bože svaki dan ovakvih vijesti. Uljepša mi dan.