Komentari (41)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bašte?
_"Motivi, kao ni počinioci ovog gnusnog i opasnog djela nisu poznati, a pripadnici MUP-a KS rade na otkrivanju počinioca." Policija bi mogla da otkrije motiv na osnovu inspekcijskih prijava. Vjerujem da mu se sveti neki huligan. Strašno je šta nam se događa.
To je sta ti vjerujes alapaco. Niko nikome ne stavlja bombu bez razloga. garant je i zasluzio. Cuj "neki huligan"... GLUPACO.
@lajosh, huligan, mama ti je glupača i alapača! Fuj, primitivca zatucanog! Auuu, opravdanje imati razlog pa postaviti nekom bombu?! Pa stvarno si huligan!
Ma previše reketa tražio.
Zar je moguće da je inspektor radio svoj posao, pa se neko sveti?
Stoka necivilizovana čuj pješaka udarit na trotoaru cccccc.Katastrofa,jada i naše policije.
Dugogodišnji sukob sa prvim komšijama,pretpostavljam.Služba nema nikakve veze sa ovim.I prošlu nedjelju bilo je burno.Hitna i policija su i tada imali pune ruke posla.
Bosno i Hercegovino naročito Sarajevo al' si sigurna zemlja i grad. Počeli su postavljati bombe po kućnim pragovima. Aferrim. Kako da i ne bude ovako i još gore. Još malo i naša djeca neće znati ni kako izgleda policajac u uniformi. Nigdje niti jednog osim kada treba da obezbijede naše ili strane policajce. Kada ih zovnete na intervenciju oni jadni i dođu na lice mjesta i djeluju onako blago više savjetnički, eto neka se broji da su nešto uradili. Naravno da nisu oni krivi za sve je kriva nakaradna vlast ove uboge zemlje ovog tamnog vilajeta, Političari vi ste sebe osigurali raznim alarmima, ljudskom zaštitom, bedemima, kamenim ogradama i čime sve ne, i vi ste sigurni ali................. upravo ovo je vaše ogledalo.
@Muni ,,..........................................................................................................naše ili strane političare...................,,
cuj nasa djeca... Pa ta djeca su produkt odraslih idiota. Ko im yebe mater.
terorizmom! ,naj strozije kazniti,dali bile motiv baste ili nesto drugo nije bitno.
Sta li je Rmpalija skrivio
Neko je davno napisao na kljixu: " Ništa novo u Džalalabadu". Taj komentar zvučao je podlo i neumjesno, ali danas ga se mnogi sjećaju sa zabrinutošću.
Voljela bih da je Sarajevo stvarno kao Teheran, kakvu usporedbu voli napraviti Lepi Mica Ronhil. Sigurno ne bi bilo paljevine auta, bombi, pucnjave, eksplozivnih naprava... A i Teheran je puno ljepsi od Sarajeva.
Šuplja sve su to porodicni problemi izmedu dvije porodice u jednoj kuci.... sat vremena prije polucija ima untervenciju u toj jstoj kuci.... kakav posao kakvi bakraći
zato volim klix, vijesti iz prve ruke, hvala kolega :))
I zaboravio si nešto,sukob sa prvim komšijom i prošlonedjeljnu intervenciju policije i hitne.Naravno da posao s ovim nema nikakve veze.
PRIKAŽI ODGOVORE (9)
zna on dobro ko su, do njega je hoce li i javnost saznati, a Boga mi i tuzilac
Ma svako kod nas cvika kad zna kakva je policija i tužilaštvo. Da neko nekom ovako otvoreno bombu postavi nema niđe u Evropi civilizovanoj. A najsmješnije tuku se oko neke bašte ili tende.
dinci konjakovic sto posto