Komentari (104)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovdje niiikoo nije normalannn nije normalannn ! :D
Zamisli kažeš curi "Joj al imaš finu glutalnu regiju" :D
Uboden u straznjicu ? Ovo se moze protumacici iz raznih aspekata :)
Jutros se pucalo po nogama, ovaj uboden u šupak.......hebo te, niko da potrefi ! Sarkastično, ali je tako !
haha dobaaarrrr
@burnbabe hahahaha bolje je da ne potrefiše :))
jel do kraja zabio
Narode, treba ovdje biti jos gore.Hocete demokartiju pisca islamske deklaracije:On i njegova klika unisti svu privredu a vi mu se i dalje mrtvom klanjajte.Pisite imena trgova i ulica njegovim ime.Kad tad ce muslimanski narod shvatiti da je on bio najvece njihovo zlo.Ovo se isto odnosi i na hrvate i srbe koji ce takodje doci pameti i uvidjeti sta su njihove vodje bili za njih i dokle su ih doveli.
1. Zasto istices to da je pisac Islamske deklaracije? Koja je poenta, je li se ne smiju pisati knjige? Jesi li procitao tu knjigu? 2. O kojem ti muslimanskom narodu pricas, muslimana u svijetu ima vise od milijarde, ne sjecam se da im je Alija bio neki poglavica/vodja? 3. "Ovo nije pravedan mir, ali je pravedniji od nastavka rata. U ovakvoj situaciji kao što jeste i ovakvom svijetu kakav je, bolji mir i nije mogao biti postignut", izjavio je Izetbegović nakon ceremonije potpisivanja Daytonskog mirovnog sporazuma. - Je li ti iole jasno ko je krojio sudbinu ove zemlje?
molim Vas ako me podrzajete copy & paste moj komentar a on ima svrhu da redakcija Klix-a ucini nesto da sklonimo "budaletine" sa ovog portala " "Redakcijo KLIX-a napravite da svaki komentar koji ima 50 dislike-a bude automatski izbrisan sa portala "
Pa Zijad Turković je bio, a možda je i danas vlasnik fabrike čarapa ključ. A i svi ostali dioničari su članovi podzemlja. :) http://www.bh-news.com/ba/vijest/13429/kako_je_zijad_turkovic_kupio_dionice_kljucha.html
Ovaj sto je uboden u straznjicu kaze da se dobro osjeca.
S.S. ga primio u tur
ovaj bjegan sto je uboden u straznjicu treba da se srami....zar tako junaci postupaju :)
pederi u akciji
Divlji zapad. Najbolje sjediti u kuci i ne pustati nikoga...
k'o što do rata nisam znao da postoji brdo žuč tako ni do danas nisam znao da se guzica kaže glutalna regija... znam za gluten ali glutalna regija to nisam znao...
Koga moja cakija ubode :-)
...fini neki dioničari, sa čakijom na skupštinu društva...
Nekome su čarape smrdile ...
Ja sinoc izbodoh jednu u toj regiji, i ne izadjoh u novinama. Ovaj klix samo o crnjacima. Nikakve pozitive.
Ti imam a o ovim stvarima procas, sramoto!! :)
Naprijed ljudovi pokoljite se