Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
opet golf 2 ubica na cesti, a vlasnici se ufurali ko da voze jbt neznam sta, a kocnica im svako treci put uhvati
Najsladje kad policija strajka jer nemaju plata i nemali niste ni zasluzili
E nek su mater im njihovu, sinoc sam ih vidio kako se trkaju kod BBI i umalo se ne sudarise, kazem jaranu ako ovi dodju do Ilidze citavi evo glave....
ATACOP, jbg. tko je nama kriv što biramo vlast kakvu imamo, pa smo onda osudjeni da živimo u državi kakvu imamo ??? Nego, to za neplaćenih 40 KM. To ti je logično prijatelju moj, još kad se te kazne plaćale ne bi, čime bi se onda punio ovaj bijedni proračun ??? To su ipak jedine pare za koje državni aparat zna da če ih kad-tad dobiti. Samo je nelogično da lopov koji duguje za PDV, poreze i sl. milijunske iznose, taj silni novac nikad platit neće, ali zato isti taj nek "stisne majci" pa ne plati kaznu od 30 KM, eto odmah kordon policije na vrata ili neće moći registrirati svoj BMW-a X-6 ili Porsea, šta već vozi ???
@halal Jarane sto se tice vlasti ja svake izbore za druge glasam I opet je isto
BMW i Chevrolet ??? Gdje je GOLF 2 ???
pobjegao sa mjesta udesa....
on ih je zguro sa ceste :)