Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A zašto više niko ne spominje sina od gazde Zmaja, što mladu doktoricu napravi invalidom. Babo odnjeo tužiocu par kila ćevapa na Bjelašnicu i sve oprošteno.
Ovi što bježe s lica mjesta su oni šmekeri što sjede po šišama, u neukusnim košuljama i autom od starog. Napuhani i puni sebe, zovu jedni druge braca, braconi, furaju se na neku opasnost, a sva svoja muda pokažu u ovim situacijama. Oduzeti mu pravo da ikad vozi.
babo sincicu kupio audija i veli gazi sine stranka stoji iza nas...a para je jos od rata ostalo...
Bravo. Svaka čast.
ima uzore koji mu daju krila da gazi preko mrtvih, jer na kraju može otići gdje hoće a da ne odgovara.
Bili su se malo *primirili* trkači, a u zadnje vrijeme ponovo jurcaju. Samo ne popuštati kontrolu i rigorozno kažnjavati!
Znam da smo primitivci, krkani i svakakva zumra ali mi nikad, ponavljam nikad neće biti jasno šta znači pobjeći sa mjesta nesreće i neukazati prvu (možda i najbitniju u tom trenutku) pomoć onome koga si unesrećio. Bježati - gdje, od koga, kako postati nevidljiv????? Pa ovo je više stvarno apsurd.
Strah, manjak samopouzdanja i idiotizam.
Ovo bjezanje s lica mjesta postala epidemija.. Pjesaku brz oporavak.