Komentari (50)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Na vrtiću osvanuo grafit: SMLT TETAMA!!!
Ragib Nuki sipu tuki :)
bosko buha is back!!!
ma lako se vama tu glupirati, meni se ove bombe u mahali bacaju, svaki dan prolazim pored kuce jadnog Ragiba...haahahha
PUUUČČČEEEE BOMBA IZ\' POTAJE KOMŠŠIJE VIŠŠEEEE NEMAAAAA ........
F.G.R.
Syerbi smrde Turci im u usta prde,oni sebe lazu da je suprotno a I dalje smrde. Zasto Syerbi smrde inestaju od bele kuge? SYERBY. SMMMRRRDEEEeeee!!!!!
trazi ti buraz gdje pjeska i vreca pojeftino,pa naredaj po prozorima lagano hahahahahahaha ocam\' ko cosa nostra ste,samo nemoj se nafurati hahahahahahahahaha
Zašto ne informirate javnost, odnosno zašto se skriva pokušaj ubojstva 12 navijača Goška iz Gabele? Kome je u interesu zataškavati ovaj slučaj?
Iz dana u dan, sarajevo-x pokazuje svoju genocidnu tvorevinu koju prestavlja..
osvetiti cemo se svima 0nima , past ce mrtva glava . odgovorno tvrdim
@beli i @Pitam se Fakat, gdje je sad onaj Demir i njegovi profesionalni prostestaši (da ne kažem protestanti i da se pogrešno ne protumači) ?
SORY --ddd---- ovo je bilo namjenjeno ovom -DOX--al ovu brisu komentare...JEDNOSTAVNO OVO JE BOSNA I UVIJEK CE BIT OVAKAVA DOK JE VODE OVI LJUDI
P I H
--ddd-STA MLATIS GLUPOSTI,,,,TI MANGUP PREKO TASTATURE I PRICAS NESTO .. JEL???
čuj ovog bolesnika\" srbe na vrbe\",vijest je inače povezana sa srbima(ragib,nagib i ostala ekipa).
bacaju bombe ko petarde ...