Komentari (91)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
a gdje im je pika kartica ?
Svaka cast policijo...Slijedi vijest:Uhapseni razbojnici od ranije poznati policiji,saslusani u Tuzilastvu i pusteni na slobodu jer nije bilo razloga za njihovo zadrzavanje.Slijedi nova pljacka,mozda vec sutra.Policijo budite pripravni.
mora da su policajci trenirali sprint, ono ko usein bolt.. e neka ih stigose bas.
Ja tih sporaca..auuuu...U Wilsonovo na trening...
to treba pustiti iz pritvora.......................... ............................ a onda kad zamaknu u drugu ulicu prebiti (pod maskama) do bolnickog statusa!!!! samo se tako mozda nauce pameti
mogu te narkomane uhvatiti, treba uvesti zakon ko Indoneziji pa nebi bilo takvih slucajeva
Za ovaj rijedak slučaj "brzog hapšenja" u potjeri, sve čestitke policajcima.... Požrtvovane i sposobne treba nagraditi i izdvojiti od ostalih koji dolaze na posao da prime platu i zabušavaju... A šta će uraditi tužioci, sudovi... na njima je... treba SVAKO da radi SVOJ posao...
jesul hin poćerali do buča potoka
I ja kažem, bravo policija, ali sad će ih nesposobni tužioci pustiti na slobodu, pa do slijedećeg pokušaja, kad će možda i ubit nekog. Policijo mlati majmune!
a sta ce gladni ljudi
naravno iz buca potoka su , rumuni
drotovi se uozbiljili :D jel uhapšena ona što je cvike odradila i njen dečkić?
ma pustite ih, djeca se zezala samo
ma karine će biti pušteni oderati će ih i treba,sigurno su iz rs
Polomite im i ruke i noge i tada budite sigurni da te vise necete morati hvatati!
Nemas ti pojma kolko oni dobiju mare i za 15 dana ista prica.. To su budale koje ne znaju drugacije...
Komsija moj iz hrasnog onda ovim najvecim lopovima u vladi treba polomit vratove, ovi sitni lopovcici su najmnji problem, pogotovo sto pljackaju privatne radnje njih policija jedino i smije hapsit, smjela bi ona i vece da im dozvoljavaju, al sta ce kad im sef kaze "tog i tog ne smijete krivo pogledat!", ma ne moraju im ni govorit znaju oni koga ne smiju dirat i ovi malo veci i hrabriji lopovi sto rade banke, nije nama na stetu, opljackat banku koja na legalan nacin pljacka nas je sevap! Ne podrzvam kriminal svakako ni u kakvom vidu, a posebno ne legalni kriminal sto rade BANKSTERI, gori su od svakih gangstera! Sto ne krenu pljackat imovinu drzavnika i politicara, ne smiju jer znaju da su na*** ako ih uhvate.
Bravo policija, ali tužilaštvo hmmm? Ovo je u Americi odma 10god zatvora u roku od mjesec dana