Komentari (96)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
SARAJEVO GRADE STA TI PAPCI RADE.... :(
Na policiji se uniforma raspada,nemaju osnovna sredstva za rad,konstantno im se prijeti unutrasnom kontrolom,uskracuju ovlastenja,odbijanjima od plate...oni zele da stitimo drzavu; odnosno samo njih a ne narod...Sve to dolazi \"odozgo\"prijatelji...a tuziteljsvo gdje vise napadaju policiju i vjeruju olosu..to je posebna prica...Do vas je narode.
@KUN \"Profesor međunarodnog prava na američkom Univerzitetu Illinois, borac za ljudske slobode i nekadašnji agent BiH pred Međunarodnim sudom pravde, Francis Boyle, izjavio je u ekskluzivnom intervjuu za agenciju Anadolija da je Daytonski sporazum stvorio zemlju koja je nefunkcionalna i koja će se sama urušiti.\" Aha, i to je znaci razlog da se na svoju stetu (svih naroda u BiH) dozvoli razrusenje jedne onako male drzave sa sasvim grotesknim granicama, koji nisu u prirodnom sastavu sa geografskoj posebnoscu ove zemlje Opet dokazujes da blage veze nemas, o cemu pricas, Kum. Ti samo blabetas na prazno...bla, bla..ponekad ubacis: \"Kondahar, 24%\"..bla..itd bez ikakvnog smisla i razuma. Blago Hrvatima da imaju takvog kao tebe (ako si uposte jedan istinski)
@BH Hrvat sam si napisao da si BH Hrvat! dakle ono B je Bosna. Kako te zovu u Hrvatskoj? Hrvat, Bosanski Hrvat ili Hercegovac. Ja kad sam u HRV rekao da sam Hrvat, ljudi se počeli smijati i spominjati mi majku, jer mi kao dijaspora glasamo za HDZ i njima ne damo da naprave promjene. Izrazi želju i dokazat ću ti sve što sam napisao ! Mene ne vrijeđa što mi neko kaže ti nisi Hrvat ili si Bosanski Hrvat, a tebe da! Zar je bitno, ako si vjernik, tko je šta i u Bibliji piše \"Okreni i drugi obraz\" dakle, ni ti ne živiš u Sarajevu, pa nemaš pojma šta pričaš, ovdje je super, gledaj i plači, jer ti u selu nemaš ovako! http://www.youtube.com/watch?v=z0JZwWQmBrU rođen si u Bosni ili Hercegovini, jedino ako nemaš Time vremepolov pa da se vratiš i rodiš u Gospiću seljačino
Bas imate smisla za humor, vidi se da ste pravi Hrvati...
KLOSARI JEDAN DO JEDNOG,,KUD SE NISTE OVJERILI DA GRAD MANJE SMRDI,,NAJMANJE SARAJLIJA IMA U SARAJEVU,,POSTALI SU RIJETKA VRSTA U TOM GRADU,,SVI KAZU JA SAM SARAJLIJA,,PA DAJTE MI SAMO VASE LOZE RECITE I PREZIMENA I JA CU VAM DOKAZATI KO STE I ODAKLE STE,,,ISTOCNA BOSNA NEBI VIDJELA SARAJEVO DA NIJE SRBA I RATA TO JE SIGURNO,,,MOGLI SU SAMO NA TELKI DA GA GLEDAJU AL SAMO ONI ISTOCNJACI KOJI SU IMALI TELKU,,,,POZDRAV SARAJLIJAMA IZ BAVARSKE
zika vrati se potamami ove mafijase na baterije mada ako prenese lakija na..ebalii su pravo
http://www.klix.ba/vijesti/bih/amerika-i-evropa-ne-zele-drzavu-bih-vec-njen-kolaps/120810062 Profesor međunarodnog prava na američkom Univerzitetu Illinois, borac za ljudske slobode i nekadašnji agent BiH pred Međunarodnim sudom pravde, Francis Boyle, izjavio je u ekskluzivnom intervjuu za agenciju Anadolija da je Daytonski sporazum stvorio zemlju koja je nefunkcionalna i koja će se sama urušiti.
BANTUSTAN
Da je meni frajer zapalio auto ispred moje kuce, ja neznam sta bi mu uradiou tom trenutku,zato molim bez preseravanja i bez bespotrebnih komentara!! ccc
gazi ih alicu sve komsija
Hej Kune, napushi nam se chune, ne! Da ti prevedem na krvatski: popljugaj nam nježnika, ne!
@Onaj koji tvrdi da ima snimak kako se dogovaraju da nas BH Hrvate prodaju, neka ga mijenja za zlatnu kasiku sa susjedom Bosnjakom. Postoje i snimci iz vaseg glavnog grada u ratu na kojima se cuje kako ti susjedi govore kako treba sve kjafirsko pob_ti i kako je Caco u pravu. Postoji i video snimaka grafita \"odavde do Irana bice zemlja muslimana\" i \"odavde do Trsta ni kriza ni krsta\". Ima i snimaka kako uzvikuju \"Za koga? Za Al.laha. Protiv koga? Protiv vlaha.\" Ima i snimaka kako tjeraju Sarajlije da si ne napune vodu nazivajuci ih cet__ma i usta___ma. Sve to postoji. Doci ce vrijeme da se i o tome govori. I svjedoci. Sabur... a ako ti se zuri, pravac Fahdova dzamija po upute.
KUN i ostali Hrvati, ne uzimajte ozbiljno ove koji se ili predstavljaju kao Hrvati, a zna se tko su, iako oni naivno misle da su pametniji od cijeloga svijeta, ili su, na zalost i to svoju, stvarno Hrvati, ali ne smiju otvoreno reci kako zive u \"glavnom gradu\" zbog straha od osvete tolerantnih multiet(n)icara. Mi dobro znamo istinu i ne mogu NAS slagati. Mogu lagati samo sebe, jer svi su ostali vec progledali. Mevlid je bio od velike pomoci po tom pitanju. Nakon njegovog performansa izgubili su podrsku i od Amerkanaca, koji se ionako bave pitanjima Sirije, Irana, svoje gospodarske krize itd., a ne Bosnjacima i njihovim mokrim snovima. Pustili su Tursku da se malo zabavlja s njima kako bi je iskoristili u napadima na Siriju i stedili svoje resurse i ljude. A ni Turska ne ulaze u Bosnjake i njihovih 12% nego u stabilnije zemlje, pa cak i u Srbiju. Nakon fijaska sa Truskim Air Lines-om u BiH i ogromnih gubitaka, oni su se poslovno povukli.
Komentar je sakriven zbog previše negativnih glasova. Sakrij? U azijatskom dijelu BiH (24 posto) svaki dan isto: bombe, noževi, tuče, đilkošenje i seljakluk. Sadaka City (nekadašnje Sarajevo) prednjači, ipak je to glavni grad. Ostali gledaju i odavno se ne čude. U K a n d a h a r u je to normalna stvar, zašto ne bi bila u Sadaka Citiju? Koliko god krili komentare svoju bijedu ni spoljnju ni vanjsku ne mogu sakriti Grad im se raspada nakon 20 godina od rata. To se VIDI iz aviona. Ups, ovih dana se ne kaze aviona, nego preko satelita. Preko Google-a. Sve za sta se uhvate trulo je i raspada se.Sto se tice moralne bijede, ima li jos nemuslimana u tm gradu? Ima, malo, mozda 5-6%. Ostalo su protjerali i popljackali. Sada mogu sakriti samo komentare, ali ne mogu od sebe sakriti raspad od (z)grada cije fasade (ot)padaju (na glavu), dok im papci iz raznih zabiti Bosne i Sandokani u..s..r..a..s..e... grad, a kockastoglavi \"posteni\" pekari dilaju bijelo dijeci ...SEBE LAZU!
\"SARAJEVO GRADE STA TI PAPCI RADE.... :( \" Dok su to radili bivsim komsijama Srbima i susjedima Hrvatima niste se zalili. Dok je Alija obecavao zlatne kasike i useljavao IB, Sandzak i Kosovo i to jos prije i tokom rata, cak i kroz tunel \"spasa\" iliti tunel sverca niste se zalili. Bitno je bilo da su braca po vjeri. Sada kad je dosao red na vas, kome je ostalo da se zalite? U red za vize i psssssssttttt Zaiskali ste, eto vam ga!
Katastrofa...