Komentari (63)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mijenjati zakon. Za razbojništvo min.2 god zatvora i kazna 20 000KM. Ako nema imovine da plati 2 smjene u rudnik dok ne zaradi.
*radi
Tako treba, nek budu korisni, ja njih ne bi zatvarao uopste, vec bi im dao najgore poslove da rade uz nadzor, kao drustveno korisni rad, dao bi im i neku platu da mogu zivjet solidno, a ne ovako opljackaju postene gradjane i onda jos zive na njihov racun koji mjesec, i onda opet, jbt DUPLA PLJACKA! Al najsmjesniji su ovi "UBIT, ZAKLAT, OBJESIT ZA M*DA, ODRAT GA ZIVOG, SPALIT NA LOMACI, ODSJEC RUKU, KAMENOVAT" Sta vam je ljudi pa nismo u srednjem vijeku jbt. Budimo civilizovani.
To je taj nas glavni grad, nasa dika i ponos. Ogledalo nase zemlje. (opljackana tajlanđanka, pretucen nijemac, napadnut francuz, pokraden amerikanac itd itd)
@dzekjunfosjek da..naš glavni grad ..ogledalo ali papaka ..koji su navikli na livadu i od nje ne mogu dobaciti a asfalt im je ko u alisi u zemlji čuda a da ne govorim trotuaru..po običaju im smeta pa hodaju na sred ceste nebil dobili prostora...a o temi G-din Nefič kaže da smo sigurni ali u crtanim filmovima..samo fali ono sta te muči cakani..i dovoljno je jasno..
sarajevo je puno klosara, nema nijednog turiste u njemu kojeg niste opljackali ili izboli... ili oboje! najzalosnije je kad se neko hvali da je iz Sarajeva, a ne zna kako izgleda zivot u metropolama i kolika je razlika izmedju tog zivota i onog u Sarajevu gdje gradovi ZIVE od turizma! To su, da bude tuznije uglavnom oni koji nikad nisu ni otisli dalje od Sarajeva, pa od drveta ne vide sumu
Odakle Tajlandjanke iz Velike Kladuse
Dobra reklama...
Seljaci jedni, za hljeba vam trebalo a ne mogli ni zaraditi a ni ukrasti. Treba da unistite i ovo malo turizma sto imamo.
Tako mi velikog Allaha evo kako izgleda u praksi Alijina krilatica : U SVOJOJ VJERI NA SVOJOJ ZEMLJI u jedinoj Fahrinoj opštini u BiH !! U ovoj zemlji jedino što jest stabilno je KRIMINAL !
Đalalabad uzvraća udarac
TREBA MALO VISE POLICIJE I DA RADE A NE DA SJEDE PO KAFICIMA
Malo sjede, malo spavaju, zastekaju se navece negdje gdje niko ne prolazi, uglavnom na je*odromima, i izmedju zgrada, zavuku se ko pacovi, nisam ih jednom trznuo, dok sam obilazio objekat gdje je alarm bio :D a mora se i koji nalog ponekad napiisat, nemoj tako rade punom parom PISU NALOGE. I kad neko puca na policajca citava murija se digne na noge, i helikopteri se cak dizu u potragu za osumnjicenim, a kad je obicni gradjanin u pitanju nema helikoptera...
@nebitno.ba jeste bas tako
Halo papak se prepadne kad vidi turistu jer to je za njega nesto novo i onda reaguje.
https://www.youtube.com/watch?v=TRC6FwjPZS4 Ovako to rješavaju u Ukrajini.
Lokalni gilipteri. Nisu ni K od kriminalca. Kriminalci ne prijete cakijama.
Irfane možel se čestitati !! jebe se tebi, dogovorio se ti sa ministrom policije da spalite krivičnu prijavu !! Pa da je Palermo ovo je previše a pogotovo za jednu islamsku općinu kakva je Stari grad !! Ili ima pretenzije DA BUDE. Ono kad zavlada šerijat ( pobuljene već štrajkuju na sudu čeznući za burkom) sjećenje ruke za vakve stvari. Ma zatjerat Izetbegoviće govnjivom motkom, Fahru isporučit Crnoj Gori i mirna Bosna. ETO VAM RECEPTA !
Ruku mu na panj!! Boris se da privuces svakog turistu i papci ti se poseru na posao.
bjela tabija..zuta tabija...plava tabija danas pobjedjujeeeeeeee