Komentari (113)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
...ja prepoznajem samo ove lopove što se keze sa bandera...
ahahahah svaka cast! milion +
uvaženi kandidat hahaha
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
ja ga ne znam,... al čini mi se da puši drinu.
šaraneeeeeee, ljudinooooo, hahaha
Vazdaje bilo iskoristi priliku.
nije ni cudo pa nigdje radnika ,sad kukaju ....
Poznat mi je, ja mslm da je lopov
bgt nidje ni jednog jedinog radnika, mog'o je sve što ima odnijeti :/
izgleda dado polumenta
meni lici na fahrudina radoncica
Znas burazere,postoje dvije vrste lopova na svijetu: oni koji kradu da obogate svoje zivote, i oni koji kradu da definisu svoje zivote. Nemoj biti ovaj drugi. Radi toga ces propustiti ono sto je stvarno vazno u ovom zivotu."
sto svi vole ovog bakira mora da ce pobijediti al na playstation
SADA MOLE DA IM SE POMOGNE I AKO NEKO PREPOZNA LOPOVA DA IM JAVI. MISLIM DA BI GOSPODA IZ OVOG SERVISA MOGLI POVESTI MALO VIŠE RAČUNA A NE NA OVAKO DUGO VREMENA OVOLIKI PROSTOR OSTAVLJATI BEZ OBEZBJEĐENJA. NAIME, TOLIKO JE NEZAPOSLENIH U BOSNI I HERCEGOVINI A PRIVATNICI BI DA ZAPOSLE JEDNU OSOBU I DA IM PRODAJE, ČUVA, ČISTI, OBRAČUNAVA, KONTROLIŠE I TAKO DALJE. NEKA ODRIJEŠE KESU I ZAPOSLE VIŠE LJUDI I OVAKVE STVARI SE NEĆE DEŠAVATI. I DA ZNAM KO JE UKRAO NE BI IM JAVILA JER TOLIKO SU ŠKRTI DA IM JE ŽAO ZAPOSLITI VIŠE RADNIKA. PITAM SE DA LI SU KOD DOTIČNOG VLASNIKA I OVI POSTOJEĆI RADNICI PRIJAVLJENI, OSIGURANI, PLAĆALI IM PENZIJSKO I SVE ŠTO RADNIKU. IMALI MU RADNIK SLOBODNE DANE, PRAZNIKE. SUMNJAM! I TO JE RAZLOG ŠTO ZAISTA I DA PREPOZNAM ČOVJEKA KOJI JE ODNIO LAPTOP NE BI JAVILA.
bas neka ga je uzeo, sve je na izvolite, nigdje uposlenika da kaze dobar dan barem..
ovaj jado ce da popusi i laptop,a ponajvise bakirovu vrecu zlata...
Prodajem nov laptop! Sve informavije preko PIK-a! Laptop nema PUNJAC! Ostale je sve tip top!
Pa gdje su radnici u prostorijama? Čudilo bi me da neko nije ukrao nešto ili bar pokušao.
meščini da sa ovo ja
Jesu se nafurali na dvotacke u naslovu..