Komentari (36)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
kako se nece zapaliti sam od sebe na ovoj vrucini :)
Može li kuća biti napuštena? Da nije bilo rata, vjerovatno bi po njoj trčkarala unučad onoga ko je gradio! Zašto je još devastirana? Zato što domaćin vjerovatno nije dobio donaciju za oporavak kuće! Ovakvih "UBIJENIH" kuća je na desetine hiljada širom BiH. Svaku srušenu kuću i oštećenu nepokretnu imovinu je trebalo smatrati RATNOM ŠTETOM i neko je to trebao da nadoknadi, da popravi, vrati u predratno stanje. Politika "vrati se-pa ćeš dobiti donaciju" je dala ograničene rezultate, napravila brojne mahinacije, dobijeni materijal prevožen na drugu lokaciju itd. Koji je novac potrošen, da se ušlo u sistemsko obnavljanje, malo bi šta još ostalo devastirano.
sve ostecene kuce bi trebali platiti oni koji su sa brda granatirali grad :) kao i ostecene puteve,mostove za zrtve i pretrpljei strah naroda posebno djece :)
Da nisu mozda krivi teroristi koji su se krili u tim kucama i pucali na VRS?!?
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Petre nemoj tako kuću je mogao zapaliti bilo ko i otkud znaš daje pravoslavna stup je 98 posto naseljen prije bio katolicima zasad neznam poslije rata mislim ..to srbi nisu palili nebockaj..
Mehmed Spaho nepucamse ničim ako misliš.
tom trasom treba da prodze put gdje su te kuce a vlasnik trazi puno para a ceste FB I NECE DA PLATE TOLIKO NOVCA COVJEKU i namjerno mu je zapalili pa da kaze evo kuca bud dzaba
al nova je kuca dobro gletovana kako sam mogao vidjeti
Duhovi podmetnuli pozar i pobjegli!
Sigurno su mačke raspalile roštilj.
Teheran...... Smetaju vam srpske kuce,cak iako Srba nema u njima! Olosu muslimanski!
Hajd mrs odavde! Narkoman zna sta je srbin ili musliman. Vise ste svi na vrh klinca sa nacionalnom retorikom
Kad srpska imovina nastrada uvijek je u pitanju neki narkoman,a kad neko muslimana mrko pogleda,to je bolan Hagresija,zlocin,genocid,sistematsko ubijanje za koje su svi Srbi krivi! Ne pali ta vasa prica vise nigdje!
Ma neko potpalio (namjerno) da jeftinije kupi :) heh
duhovi su vec odavno poznati policiji naravno i ministru
da je sarajevo k*o teheran, kako dodik rece, samo muslimansko, tamo ne bi moglo raditi preduzece "pogrebne usluge martinovic"! istina je da u sarajevu ima i bosnjaka koji se ponekad, dosta puta u zivotu ne ponasaju kao muslimani
Sa prvim minusima nismo morali dugo cekati i na prvi pozar
Napuštena nije...bez trenutnih stanara jest...svakako se radi o paljvini sa predumišljajem...kriminal svakako....
upeko minus
Ova lokacija vrijedi milione, a tu se nalazi samo nekoliko stari kuca. Moze bit da neko pravi pritisak da se to proda...
Nije to genocidna tvorevina da se pravi neki pritisak :)
dosadio si narodu vise sa istim komentarima, a posto ti zivis na planini onda ne znas o cemu pricam
PRIKAŽI ODGOVORE (1)