Komentari (57)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
umjesto sto si snimao mozda si mogao malo pomoci......... -.-
fakat, da se ne nadje niko s protupozarnim aparatom da prileti... ovako bi i covjeka snimali kako gori...
gori vatra sad u nama.... manijak sad pali i po centru grada......
Prodajem Rennault Clio, metelik sive boje živa vatra. Hitno. Povoljno.
zaboravili ste napisati munjevitom brzinom
ja budala majko mila dok je ovo snimo mogoje donijeti kantu vode i ugasiti.
Zika Kralju . Ovako ce zavrsiti Svedoci Pokajnici ......
Posmatrac 25.12.2011. u 19:49 Vecina francuskih vozila ima problem sa elektro instalacijama...to se moze primjetiti na cesti...svaki treci auto, kada pritisne kocnicu, upali mu se rukverc svjetlo, sa polovicnim zmigavac svijetlom... Pozivam se na autorska prava. FIAT je to zaštitio još prije 40 godina.
EVOOO MURIIIJEEEE OOOHOOOOO (KOJI DZIBER HAHAHAHA) CUJ DIVI MURIJE KAKO GASI :D:D:D
Francuzi su vrlo cesti.Kolege cestitam na usojesnoj intervenciji.
ovo sve isti ljudi rade po gradu paljenje auta bacanje bombi pucanje samo ih zatvore dan ili Dva i oni opet vani ...DELALIC,ZUKO,FALIC I OSTALA KOMBANIJA KOJA RADI ZA ELVISA HODZICA
Kad god cujem da je planulo negdje auto ili je Peugeot ili je Renault... Ja ne kontam te proizvodjace majke mi, prije mozda 2 mjeseca u Radicevoj planu covjeku 607 na pravdi Boga, jaranu se isto zapalio Clio ovaj novi i to sklopka nekakva u volanu, sreca on bio priseban pa istrcao i skinuo kleme i prestalo gorit al zato auto zauvijek smrdi na paljevinu unutra... Elem hebo ti ta auta... Nek prica ko sta hoce kad se to VW-AUDI-SEAT-ŠKODILAK zapalio sam, NIKAD!!!
ovo je zapalio caki rostilj
Ko je ovaj jad sto je snimao ,dab.ogda njegovo gorelo i ovako snimao i cekao mogao ga je snjegom deset puta ugasiti,a saznacemo polako
Vecina francuskih vozila ima problem sa elektro instalacijama...to se moze primjetiti na cesti...svaki treci auto, kada pritisne kocnicu, upali mu se rukverc svjetlo, sa polovicnim zmigavac svijetlom... Uglavnom, ne cudim se sto se je zapalio.
ovo je auto arduaninog jhebaca, moram mu jos i tormo zapaliti, mog mi rodnog grada, od jajca
PA DOKLE VISE AL-DINO,ETO DOKLE...