Komentari (94)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Diplomatskim putem to rijesite...
diplomati, politicari, babini sinovi i slicni kalibri smiju sta hoce, nema veze, samo vi kroz narod, i po ferhadiji ako treba
jeste kmeeee
Sto mu diplomatski slomi nogu
Svi se ufatite diplomate, a ovi naši kad ubijaju, kradu, gaze, to se okrene na zajebanciju I samo se kaze pa zivimo u Sarajevu, fuj primitivizma.
Gdje je sad onaj japanski ambasador?
Moze mu se, diplomata
ČUJ OBORIO KODA JE PJEŠAK ČUNJ. NAPISI KAKO JEST UDARILA STOKA!
U Europskoj Uniji se vozi normalno, ali kad dođu kod nas, malo se opuste.
jebem im familiju nije im ovo nikaragva da mogu gaziti pjesake
Jeste, ovo njima jeste neki treći svijet, pa rade šta hoće. I ne možemo im ništa.
Zaustavio se nedaleko od mjesta nesrece. Mislio pobjeci, mamicu im njihovu.
Čuj naslova, "...oborio pješake". Da su obične table na autu bilo bi: "INCIDENT na Malti!!!"
ova auta sa diplomatskim tablama vecinom voze nasi ljudi koji su zaposleni u ambasadama i naravno kurce se. sta ocekivati od nekoga sa srednjom skolom ko se zaposli u ambasadi kao vozac, ima 2 milje platu, dobio bijesno auto, vozi ambasadora, izmedju tih voznji tj kad su sami u autu se kurce po gradu, znam licno takve, nadobudni kao da su ETF zavrsili.
Pa o domacim vozacima i pricam, nije bitno jel voze domace ministre ili strance ambasadore, fazon je u tome da je nasem prosjecnom covjeku auto neki vid statusnog simbola, moze biti da nema 5 KM u dzepu ali ako vozi bijesna kola svi ce reci "aaa vidi ga jest uspio u u zivotu" E pa tako ti i ovi vozaci razmisljaju, voze tudja auta od preko 50 000 KM i kontaju ko su ko oni, zato i voze kako voze.
Po čemu se vi sad razlikujete od svih onih iz RS-a koji su slučaj iz Gorazda prejudicirali kao terorizam? Kako znate da pješaci nisu iskočili pred auto. Možda jesu, a možda i nisu. Ali, pustimo da se istraga završi pa donosimo zaključke. (To je ono na što su se svi razumni pozivali i nakon ubistva policajca u Gorazdu) Hebe vas Mehmed u dvostruke arsine.
...ja mislim da IPAK nisu toliko imuni.......ima i za njih virus 😉
Kaže definicija diplomatskog imuniteta (posraniteta): Osoba diplomatskog imuniteta je nepovrediva. Ona ne može biti uhapšena ili zadržavana. Država mora prema njemu postupati s dužnim poštovanjem i poduzeti potrebne mjere da bi spriječila nanošenje uvrede njegovoj osobi, slobodi i dostojanstvu od trećih osoba. Ne znam da li sam upravu ali da ubiju na cesti neće odgovarati....gamad
Pjesak nije znao da diplomatske tablice imaju prednost i kad si na nogama a cudi me da policija napravila uvidjaj.. inace samo kazu mogu oni...
ovo mi je palo napamet https://www.youtube.com/watch?v=v7I1gPX6CxA
jebem mu pleme ko je god eto onalo