Komentari (50)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
zanimljivo na temi o erdoganu i rusima 200 komentara, o zatvorenoj cesti nista... i ne treba nam nista. kad nas ne zanima ono sto nas se tice i na sta eventualno mozemo uticati.. onda moze ostati i trajno zatvorena, vazna je situacija na nebu iznad sirije...
HAHAHAHHAHAHA HAHAHAHAHHAAHHAHAHA HAHAHAHHAHAHAHAHAHAHHA
Pa zima dosla , a veca sara kod mene na hurmasicama .. nego kod vecine wanna be "ispravnih" vozaca. Uozbiljite se i prilagodite voznju vremenskim uslovima.
Uozbilji se ti. Prilagodite ceste vremenskim uslovima. U Tuzli ima soli koliko hoćeš, a mi je uvozimo iz Bugarske. Neko nekom kapno.
Muflonu kakve veze ima so sa debiljnom sare i neadekvatnom pripremom vozila za zimu ?
ne
Kolotraci propali ogranicenje 80km/h svi idu preko 100km/h ni cudo nije sto se udesi desavaju
Ako je brza cesta, onda nije ograničenje 80 (magistralni put), nego 120, a sad što je nisu posolili, to je druga priča.
rekao sam da je ogranicenje 80km/h i jeste brza cesta
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ova cesta... ma ne treba ni komentarisati, ova cesta u vrijeme kada se gradila (gradila se od temelja, sto se kaze) trebala je da bude jedna dionica autoputa ako se ne varam? Dalje, cesta koja ide od Mostarskog kruznog toka do pocetka ove ceste (Blazuj), "ukinuto" je ogranicenje 80 i stavljeno na 60, zasto? Pa zato sto stoku od pjesaka ne mozes navici da prelaze na mjestima predvidjenim za to nego je to navrlo da preskace preko ograda. U Zagreb sa koje god strane da se ulazi, vozi se komotno 80+ ... ali naravno ovo je BiH i sve ide linijom manjeg otpora, hebem te drzavo
...prva susnježica na cesti, šeset "plafon" i to na zimskim. na plastici je i dvajs puno.
more golf i 80, al samo golf
...neka matjitja, nek im je toplo :)
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
80% auta na ljetnim gumama :D
nema se para za zimske
To su ćeleston gume. Kažu da su bolje i od Goodyear. Na ledu zaustavni put oko 4km.
Brze gume..
cuj brza cesta ako se pojavi golf ll postaje prebrza cesta
a niko da malo pospe "brzu cestu" sa solju, gledaj snijega sto se uhvatio
Tačno tako, ali nema soli, jer se za zimu još nismo pripremili. Niko još Bakiju nije kapno za dozvolu za uvoz soli, jer je u Tuzli nema.
brza cesta spora auta
IZASLI STRUCNJACI DA ISPROBAJU CESTU...HAHAHHA GAMAD I BABINI SINOVI.
Da je babin sin,ne bi vozio golfa dvojku.