Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ajde mali bori se, strasno je sta se desilo, ne ponovilo nikome !!!
Kao otac svaki put kad procitam da je dijete povrijedeno oblijeme hladan znoj... da Bog dragi sacuva, nadam se da ce mali prezivjeti i oporaviti bez ozbiljnih posljedica, a ako vozac nije kriv i njemu nek bude Bog na pomoci, nije lahko ni njemu, jadna majko svoja
malac pretrcavo, a ovaj se nije mogo zaustaviti na vrijeme i evo belaja, koliko su god vozaci krivi koji divljaju ovom dijonicom jer misle da je autobahn toloko su krivi i pjesaci jer prelaze ovde, vidio sam svojim ocima zena sa dvoje male djece prelazi ovde nedavno, nisam mogo vjerovati kolika je tuka i zalagati zivote svoje dvoje djece da bo presla ovde.
Gledajuci i citajuci komentare klix je postao obrazovnog i edukativnog sadrzaja 😂😂
Evo i ovoga su prebacivali iz bolnice u bolnicu. Daj Bože da preživi.
Kaze se na bosanskom 'u Vozovu' a ne 'u Vlakovu'.
Ovo je brza cesta i zabranjeno je kretanje pjesacima...a kod nas je narod takav da ide 'kuda mu je blize' pa makar i preko brze ceste, i naravno da ce dijete od njega nauciti tako, a roditelj mu naravno nece reci da ne treba to da radi... :/
strasno zelim mu brz oporavak
Eee, moj Bože. Koji smo mi hajvani. Treba izvršiti exproprijaciju cijele Bosne i opucati dobar parking preko nje, a nas raseliti i to tako da su nabliži susjedi udaljeni najmanje 20 kvadratnih kilometara. Nadam se da će dječak biti dobro.