Mjesto ubistva Tarika Silajdžića
0
Sarajevo: Bačena bomba na kuću, oštećen automobil
Komentari (64)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa stvarno nije mi jasno, žalosno je da nakon skoro svakog dana pucanja, krađa, tuča nema pokreta \"Dosta\". Pa stvarno sam volio taj pokret ali očito je da su oni stranački orijentisani i da su odradili svoj zadatak. Danas je gora situacija u gradu nego kada su oni izlazili i pumpali raju, odnosno pripremali teren za još vece kriminalce. Fujjjjj...
Pokret Dosta je bio maska SDP da putem stvaranja fiktivnog građanskog bunta dođu na vlast.
ja krcatom ferhadijom, hajd malo po ulicicama prosetaj.. u drugim sto se kriminala tice isto opasnim gradovima u po noci se samo rijetki krecu (do auta, U-Bahn, S-Bahn, bus-a) ne seta niko malu djecu u ta doba. A u SA ko da je 4 popodne, jos neki misle da je to mjera urbane carsije?! Sarajevo stagnira na svakom polju. Po mom misljenju ide unazad. Ne moze 10% pravih gurat 90% krivih naprijed..
Hodam po Europi, i radije setam u pola noci sama kroz Sarajevo nego kroz neki drugi Europski grad. A grad kulture se odnosi na sto Sarajevo ima da ponudi, gledajuci na historiju, gradnju itd. Ne na mafiju. Ako bi se gledao na mafiju i troublemakers ne bi nitko posjetio ni Amsterdam, ni Italiju, ni NY, ni Pariz (sto je najopasniji grad Europe, a za tebe sigurno najkulturniji).
Jeste dosadni vi ne-Bosnje! Ako vam se ne svidjamo, ako vam se ne svidja nas grad i ako sve vase \'\'cinjenice\'\' (cinjenice?! are you freakin\' kiddin\' me?!! da je to tako ne bi vas danas bilo) svaljujete na nasu nacionalnost (cim samo pokazujete kakvi ste upravo VI mrzitelji svega sto je drugacije) onda jednostavno NE DOLAZITE ni u nas grad, ni na web stranice o nasem gradu! Puna nam je kapa svojih problema i svojih kriminalaca, ne trebamo vas zadrte NACIONALISTE. Bar se ovi kriminalci obracunavaju medjusobno, i ne kolju NAS, obicne gradjane kao sto ste vi radili. Pogledajte svoje gene i koliko ste upravo vi nevine krvi prolili!! Pogledajte prvo po svom dvoristu prije nego sto pocnete zavrivati po tudjem! F off!!
sto nije hidrogensku bacio da nas sve kutarise belaja
5 minuta poslije ponoci , a slike uslikane po danu :D ??? da nije ovaj feđa prvo slikao po danu , pa bacio bombu navecer ?? nesto mi tu sumljivo:D
NISTA MI NE MOZES ZNAM SILU !!!
sto onaj zeljo igra
E neka Fala bogu da se i za njih nasao pencilin poklon za ramazan
Dok je postojao i dok je ta ekipa radila nesto, bljuvali ste i pljuvali po njima i onome sto su radili, ne znam sta su vam oni pali na pamet...
Cujem ja nesto roknu ja reko opet se zaratilo, valja trcat :)
Naravno - ljudima na čelu piše ateista ili vjernik. Veoma smislen post od tebe. Pravi vjernik nikad neće uraditi ovako nešto. A ako nije vjernik onda je - ateista. A iz tvog posta slijedi da ateista=SDP, mada se ne slažem, ali ipak mislim da je ovo što imamo DRŽAVA ZA KRIMINALCE.
sinoc sam se prepao kad je puklo...
e ponavljaj sad zamnom NEMA VISE GOSPODE U SARAJVU!!! dosli neki drugi ljudi
POTPIS SIPA treba predstavljati sarajevo ko banja luku i laktase... SIPA je autor ovog akta........
Ma, jok, eto biće Oslo grad kulture, pa onda pale, kiseljak, grude, majmune imbecilni...