Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Auuu treba biti majstor pa ovo uradit , nezna to svako...!
malo prije na istom mjestu sletio i bmw sa igračima sašk napretka. cesta klizavija od ledene plohe u zetri.blata na cesti ko u priči i mala nepažnja vodi u oranicu
NA OVOM POTEZU ULICE BOJNIČKA OGRANIČENJE 60 KMH KAD PRVI SNIJEG PADNE UVJEK SE MOGU VIDJET 2-3 AUTA U NJIVI.NEMA NI BANKINA .
preksutra u oglasu na piku ce pisati auto ko novo nikada udarano
U knjizi sa uputstvima za ovo auto sa podebljanom crvenom bojom pise da se ovo auto ne vozi kao obicno iz bojaznosti od prevrtanja. izgleda da ovaj nije znao citati ili je bio pijan.
Oj rakijo, rako, ja te volim jako a ti mene rako u JARAK POLAKO
gdje mu je plastika za zastitu motora???
lola u dzipu kontao da je jaci i od zakona fizike