Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovaj je danima terorizirao Dobrinju sa turiranjem i brzom vožnjom... stiglo ga...
jos 206 cc cabrio da nije imo metalni krov bili bi bukvalno za glavu kraci
Znači danima ga gledam kako potencijalno izaziva smrt...nečiju, ne svoju! E sad je sve vrlo jednostavno...oduzeti vozačku i zabraniti vožnju do kraja života...ili nije jednostavno...
ovaj sa 206cc jurca uvijek i glumi nekog trkača. jadnik nije informisan da je LGBT (udruženje pedera i lezbejki) ovaj auto proglasili najpederskijim autom prije par godina.
Ocevidci smo cesto kroz centar Sarajeva ludih voznji koje policija isprati pogledom uz blagi osmijeh,treba i policiju kaznjavati,naci nacin da se zbog saobracajne nekulture bas oni kaznjavaju to je tako zahvaljujuci njima.....
vracam se sa posla i zateknem udes....stoji lik i prica kako nije kriv i trazi zvake da ga murija ne pegla a iz njega alkohol bazdi prici mu nemozes...prica kako nije kriv...reko drug eto ti kamera na stubu sve ce ti se samo kazati sve ima snimljeno...u tom trenu lik kaze...e izgleda da sam onda na***...ljudi koji su se u tom trenu zatekli tu kazu da je vozio velikom brzinom cak i preko 100km\h.sreca pa niko nije nastradao.
drinsky, iggy.is.back, Franziskoo ,novosadjanin, 23%, Je Suis Charlie2,3,4,5,6,7... Mame su vam prostitutike sa pokvarenim zubima i ja im svrsim u usta da im popunim te supljine :)))))))))))))))
cesta ko led gume ljetne. polahko ne zurite nigdje zivot je najpreci
Retke vesti danas iz BiH, ali kad i bude uvek neka crna hronika iz Sarajeva. Jel se desava ista u Sarajevu osim ovih crnih vesti. Pa u Bejrutu je sigurnije.
zabiju ti ga majci sve sarajlije ;)
MoRe i šira okolina, bar kanton sarajevski ...
teror,terorizam,bradati ljudi