Komentari (61)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pješaci su sada prijetnja za vozače! Zato, vozači oprez, smanjite brzinu na najmanju moguću mjeru, čak i ispod dozvoljene, :))) kako bi pješaci mogli neometano da prelaze cestu i šeću kud im je volja, a vi da ostanete zaštićeni.
@Lostframe, hahah, eto vidiš kakva si mu smetnja bio. Pa kud ćeš na trotoar? :))))))
Iskreno ni vozaci a ni pjesaci nisu oprezni ni malo. Nije nase da sudimo ko je kriv a ko ne, ali grozna je situacija. Ljudi trebaju da se dobro osvijeste inace postaje samo gore...
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
I pjesaci i vozaci su u zadnje vrijeme postali prave kamikaze to ne gleda jedni prelaze ulice ko da je modna pista dok drugi mjesto da voze oni ciljaju
http://www.youtube.com/watch?v=yrCEAYHk9ik
ono prelaz aj sadd sssad a paziii idi trazi zeb ru u africi jb farbu uzecu jupola tonu i poceti na crno.
katastrofa i od naroda a pogotovo od vozila?
Svima vama koje je instruktor naučio da se pješaka izvan pješačkog prelaza smije " satrat " , isti taj instruktor neka yebe ženskog roditelja ...!!! Usput, masa je i takvih vozača i instruktora - dakle , bit će sexa . . .
žene i penzioneri pješaci , ugrožena vrsta.
Semafori su katastrofa. Upali ti se zeleno i upali se vozacima koji skrecu lijevo zeleno i mora nastati guzva, umjesto da se upali prvo pjesacima pa kasnije vozacima npr imalo bi malo manje i guzve i svega pravi primjer je kod zeljeznicke skretanje prema velesicima jedna od gorih raskrsnica sto se tice ove ''semaforizacije'' xd :)
Po tim pravilima koja predlažeš tek bi nastupio kaos, a na raskrižjima bi se čekalo po pola sata. Probaj si malo zamislit zere prometnije raskrižje i takva pravila ...??!
Pa ne bi pola sata cekalo bi se malo duze al bi bilo malo sigurnije, braate o ovme smo ja i instruktor razgovarali. Covjek svakodnevno vozi citav dan sa novim vozacima, mislim da covjek ne bi dzabe polemisao. :D
eki golf, nemoguće
pravi vozac nikad ovo ne bi uradio nego uvijek focaci u dvicama
Ogradu podići jedno 3 metra za ove kamikaze što se trčeći za tramvajem i iz tramvaja bacaju pod točkove.. Jbt ne znam više kojon trakom da vozim sa svih strana neko negdje prelazi, žure sci...
Mi smo negdje kolektivno naograisali.......
Ma da ima ludih vozaca znamo, ali jos debilniji su pjesaci, jer prelaze mimo pjesackog prelaza, prelaze na crveno i to se jos setkaku nedaj Boze da ono ubrza, vec mahne rukom kao ma hajde Bgt ne sviraj....Najgori su ti penzioneri kojima se izgleda zuri na onaj svijet ili u svoje vrijeme nisu znali sta je semafor!!!!!!!! Gledam jednu babu prije neki dan na Socijalnom pretrcava od tramvajske stanice prema gradu do tramv.stanice prema Ilidzi ma po sredini raskrsnice i kazu vozaci krivi O.O Ma trebali su je i tramvaji i auta zgaziti i svakog ko nema ni mrvocu licne kulture i saceka da se upali zeleno i predje!!!!!!!
Jedan od nezgodnijih prelaza zeleno kratko traje, a auta kao na F1 trkama prolecu svako drugo 100+/h
Opet zenska osoba stradala
tužan dan
Mogu pretpostaviti: ona kroz crveno, a Golf 90 na sat.
ZIVA ISTINA KU.EM SE SVIM ZIVIM I MRTVIM! Prije 10-ak godina covjek je vozio po propisima 100% i na jednoj dionici blizu Hadzica cobjek mu izleti i baci se pod auto ali bukvalno da se ubije. Voxac postenjacina 100% ko ga zna, ubaci povrijedjenog i odveze ga u hitnu gdje mu pruze svu pomoc ali povrijedjeni ostane u komi puna 3 mjeseca. I pored svih navoda voxac nije mogao da dokaze svoju nevinost te se vukao po pritvoru i po sudu kao pravi uboica dok se povrijedjeni nije jednog dana probudio iz kome i priznao da. se htjeo ubiti. Vozaca sam licno poznavao i bio je ljudina. Poginuo je kao suvozac nekoliko godina poslije kad je njegov prijatelj vozio u pijanom stanju. Strasna sudbina.