Komentari (46)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
prestao sam se vise sokirati, do veceras ocekujem jos 3 sudara, 2 pljacke i barem 1 pucnjavu
u potkoljenicu.....
bio si blizu, 2 pljacke 2 sudara i jedna ekspolzija bila hahahahahah
Bahati taksist , misli da ga svi i od svugdje MORAJU primijetit ... Nadam se da nije teže ozlijeđen i da će popravit ponašanje, ovaj put nedovoljan ( 1 ) ...!!!
@Audrey Tvoje je držiš odstojanje, a ne da pričaš na telefon dok voziš ili gledaš frajere na pločniku
Ooooooooo bijedo komentarise li se???? .ebo vam taxista a i vozac autobusa maaaajku rodjenu!!!
I taksisti kad vide musteriju ne gledaju hoce li ih voz pregaziti samo vide 20.KM
naplatiti će im medo svaki fening
joj što će taksista da nakiti povredu vrata,umanjena sposobnost za rad,pretrpljeni strah (tipa mislio sam da me je spuco raketni bacač) i sl, a sve ne bi li naplatio osiguranje. naravno sutra je ponovo na ulici"šeki on a road again" čini mi se da je tako zabranjeno pušenje pjevalo
Taksisiti su najgori vozači. Ološ ceste. Na glavnoj saobraćajnici misle da su jedini u saobraćaju, letaju iz trake u traku, makazice su redovna pojava čak i iz krajnje lijeve u krajnju desnu. Neki dan mal udarih jednog ni vidjeo ga nisam kada se pojavi ispred džipca a mene i ne gotivi frajer ko da me nema. a da sam ga spucao ladom ubio bi mu golfa - volan bi samo ostao.
Opet! ccc
Vjerovatno su se grasova i centrina komercijala trkale, kao sto inace rade kad se sretnu....
S obzirom na izgled i stanje golfa ovaj se vec ranije "podmetao" autobusima i kamionima.. A. naravno da je povrijedjen 3-4 stoje minimum odstete da malo nosa kragnu i uspjesna sedmica...
GRAS rusi sve ispred sebe :D Hvala Bogu pa nemaju svoje avione
Taksisti, inace postenjaci... "Slucajno" naglo kocenje im je specijalnost
100%!
Vecina taksista misli da zaista posjeduje posebne vjestine, znanja i prava u voznji da vide nesto sto mi ne vidimo i smiju nesto sto je nama obicnim vozacima zabranjeno, preticanje preko pune, prekoracenje brzine (konstantno), naglo kocenje i zaustavljanje na sred ceste a iza njega stotinu vozila...al nek je zdrav i ziv covjek opet, jbg ima nas svakakvih.
Ma podmeću se drug 100% garantujem.. U vise slucajeva su znali imati prekiddać kojim gase štop svjetlo!!
"Prekidaju" dr. vozace
Sigurniji je ruski Metrojet nego Gras. Bolje bi im bilo da prodaju GRAS firmi Krstic&sin.
Bahati takso ...
a sto je slika drotovskog auta...zar nebi trebalo da bude slika busa...ono...