Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Otkud kamiončina ovoliki na glavnoj u Centru grada kad je zabrana
To je firma koja izvodi raznu vrstu građevinski radova po Sarajevu, skoro na svakom ćošku ih ima kada se radi obnova ili izgradnja saobraćajni traka, trotoara, biciklisticke staze, izvještajnje itd itd
Gužva do Konjica..
Mars s kamionom iz centra grada !!!
ko je krivac oduzet mu vozacku dozivotno da nikad vise ne sjedne za volan...izadjite narode na proteste i trazite da se mijenja zakon..dosta je vise budala na ulicama za volanom
Zena vozila u zabranu u kontra smijeru 🤣
Ovo nije vijest
Ovi kamioni postali nocna mora.Evo Lidl u Lepenici 3 godine kopa , sjeba ceste a kraja ni na vidiku.
Ne kažu džaba da moraš razmišljati i za drugog vozača, a ne samo za sebe. Mnogi pomisle da su prekucali vožnju ako znaju oštro manevrisati i brzo stiskati gas ili kočnicu. Život nije video igrica.
E kako??? Ovo ne moze rekreirati i najbolji tim strucnjaka.
KAKO, KAKOOOO?
Nesrece, ubistva… ovaj grad je gori od Bogote, a sve zbog bagre iz Sandzaka i istocne Bosne.
dio grada koji se zove Skenderija je sa druge strane Miljacke, centar SKEND, ulica Skenderija i okolne. Ni ovo ni ono od juce kad je auto udario dostavljaca na bicikli u Musali VEZE NEMA sa Skenderijom.
biciklu ;)
Kako ga je uspio ovako okrenuti?
Audi A1, garant zena...