Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mogli ste objaviti da je propao asvaltni dio u Alipasinoj ulici i da trolejbusi nesaobracaju na toj relaciji , bilo bi korisnije gradjanima !
Maloprije samo bas prolazio tranzitom, znaci puna linija je na svakom metru, a lola se nadje pametan i prestiže, pa ovo je za zatvora…
ovi sa ovim golficima se dignu ko da voze porsche
Kako se može udariti u bankinu, ti neuki dnovinaru?
Nadam se da su dobro! Vozite polako ljudi
Jel ope Zahilagić 🤪
hoce ti gasovi kad se odvrne Jovana Tipsin i pjesma Flert,sreća nije niko stradao
najbolje noge sezone 05
sto volim vidjeti zensko u uniformi, uf
Objasni ti covjek hahaha
Građani BiH, koji živite na svakom "ćošku" planete Zemlje, izdvojite 15 minuta vašeg cijenjenog vremena, te na portalu eIZBORI unesite vaše podatke i registrujte se za glasanje u odsustvu 2. Oktobra 2022. godine i pomozite nam da vratimo Državu i da nam se vratite u Državu Bosnu i Hercegovinu.
Jako bitan detalj 'Škodi otpao točak'
Ne brze od zivota