Komentari (69)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ako su ovo oni gradski raceri koji se ku.rce onda mi je žao stuba, a ako nije onda mu želim brz oporavak
.... uzrok nesreće je neprilagođena brzina
Ne treba žuriti sa zaključcima - znam za saobraćajnu nesreću u kojoj je čovjek poginuo, kojoj je bila uzrok 'neprilagođena brzina', ali ne zato što se čovjek qurčio, već zato što je dobio srčani za volanom i pao u nesvijest....
stub , inače od ranije poznat policiji , je izjavio da dok ne dodje advokat , se nece izjasnjavati o ovoj nesreci. Policija sumnja da je stub pocinio vise slicnih udesa na istome mjestu . Uskoro vise nakon istrage...
E ovakvom debilu vozacku uzet odma i slomit obje ruke kad ga opet ufatis za volanom onda mu i noge, pa kako je uspio potrefit ovu banderu Bog mu pamet dao i sta ocekivat sutra da ne satare 2-3 prsaka na carsiji? Cccc
Akoje ovo brza cesta-magistrala , onda rata uopste u bosni i hercegovini nije bilo??
Sve je ovo dobro dok se auto ne prepolovi na dva dijela... ima i takvih debila...
Loše urađena cesta, u redu, greška koja se može i mora popravit. Ali nikad cesta ne može bit toliko loša kokiko loš može bit vozač...? I največi problem je to što je lošeg vozača teßko ili nemoguće popravit ...!!!
Panceta je trajni suhomesnati proizvod dobiven tehnoloskim procesom koji obuhvata soljenje, susenje, zrenje i dimljenje. Pravi se od svinjetine, tocnije od mesnate slanine. Najcesce se proizvodi u Italiji i Hrvatskoj (poznata je dalmatinska panceta).
Ja, i?
Stvarno je tužno kad se desi ovakva saobraćajna nesreća. Ova cesta bi se podhitno trebala renovirati, iz pravca Blažuja prema gradu lijeva traka je u katastrofalnom stanju, možda i najgora cesta u gradu, a znak je na 110 km/h. Ta brzina nije bezbjedna po takvoj cesti, zato il mijenjajte naziv "brza" sa znakovima naravno i radarima, il renovirajte put dok nije pala mrtva glava.
Ovakvih mi nije zao ni sekunde! Ako ti nije stalo do tvog zivota idi uzmi pistolj ubij se, a ne da rizikujes i tudje! Muka mi je vise od kretena koji prolijecu pored tebe k'o hajvani jos ti se uvali u traku tik uz tablicu samo sto ti sajbu ne zajase noge mi se oduzmu!
na svu srecu stub je izgleda ostao neostecen
Maloprije sam prosla ovdje. Nadam se iskreno da je sa vozacem sve uredu. Na ovom dijelu brze ceste, sa asfaltom opcenito nesto nije uredu. Nekako je neravnomjerno, tako da kada vozite i 60km/h pocne vas zanositi.
Znam o cemu govoris zato vozis 50 i miran vozac i ostali oko njega!
I kako ce drzava naprijed? Pokvari ovdje jedan stub, tamo jedan....markica po markica, ode drzava u churac...
I ja sam se jednom tako zaletio, za milimetre izbjegao sudar. Od tada, nema vise mangupisanja. Ali, nije problem za mene koji vozim normalno sad, već nikad se ne zna kakva je budala za drugim volanom.
Ne brže od života !
Kjafir se u ramazanske dane odao alkoholu. Kakvi trkaci kakvi bakraci!
A sta tebe briga ko je kjafir ??? Gorice on u paklu, a ne ti. Je*o ti kjafir mater zatucanu.
Joj stalno sam se pitao kako ko god ovako izleti potrefi stub...toliki razmak izmedju stubova i opet ih tesko fuliti.... :/