Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nije vezano za temu, ali fakat ne kontam kako se autoputem A1 iz Ilijasa ide u pravcu Breze i Varesa.
Upravo to htjedoh da napisem.
A1 jedini
Žalosti moja... Vozači ovih kombija na svojim leđima trpe nestrpljenje mušterija, frustracije šefova, i opravdavaju vajne nazive "express" u firmama, pa po cijenu zaboravljanja vlastite glave... Hvala bogu pa je ostalo na "lakšim povredama".
@#DUNYA#: Ne mogu, nemaju vremena da razmišljaju između šefovskih poziva i roka isporuke. Ovdje nije bilo "uvaljivanja". Vozač sam i znam šta znači skraćen vidik kad je puna glava svakakve uzdurme. Niko se ne sikira da taj vozač izađe na put prazne glave da bi on, pa naposlijetku i roba koju prevozi na cesti bili sigurni i imali punu vozačevu posvećenost. Pa njima se, znam iz porodičnog iskustva, na odgovornost stavljaju i FAKTURE za robu! Hej! Šta radi knjigovođa i komercijalista? Naprđuju, eto šta.
vrijedilo je ovu vijest procitati samo zbog ovog (i narednog) komentara. cesto sam na cesti ali o tome nikad nisam razmisljao...
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
...klocevi...80 % stanovnistva ne zna voziti po modernim i brzim saobracajnicama a najkriticnija su ukljucenja i iskljucenja.... ...kasaba zajedno s marin dvorom i okolinom...