Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
sto se nasmija ovim komentarima .... Neznam jel gluplji text koji je SA-X napisao ili ovi kreteni koji komentarisu u 4 reda. Ali ako nista, covjek se nasmije. Gadi mi se ova stranica.
Nije vozac vozio brzo. \"... u neposrednoj blizini Termoelektrane Tuzla\" je kolovoz solidan, ali je prisutan jak kondenzat od elektrane, koji je sinoc zaledio cestu. Za ovu opasnu pojavu tamo nema nikakvog upozorenja.
neznam jeli iko ikad bio u kairu u egiptu,,,da vidite tamo haosa na cesti ,,a neznaju sta je semafor ali nikad nikakav sudar ,,,
Ako je los put onda se ne surlja, nego se pazljivo vozi i ne slece se s puta! Drugo sto mi i vise ne vidimo da su losi puteve pa vozimo kao da smo u Sahri.
Kako to da je u Bosni uzrok nesreca u 90% slucajeva \"Neprilagodjena brzina\", \"Neprilagodjenost uslovima puta\"... Koliko sam ja primijetio, putovi u BiH su Neprilagodjeni voznji, a ne obratno. Ova dionica puta kod termoelektrane je toliko uništena da svakodnevno možete naici na vozila zaustavljena sa strane zbog te vožnje neprilagodjene uslovima ceste...
JA NASIH SCHUMACHERA BOZE TI SACUVAJ! Tako je to kada bilo kakvou budalu uzimate da obavlja takav posao!