Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
srpska posla. oni djecu uce od malih nogu da barataju oruzjem
srpska posla.
@ strucnjaci Nekad bio Bosanski, sad vise nije hvala Bogu i da bogdom hoce da se pokrene inicijativa da se digne zid visok bar 20 m izmedju Srba i muslimana, ja bih gradio od prvog do zadnjeg dana.
sa 4 godine poznat policiji hahahahah
VALJDA ZRAČNE TA NE ZIVITE SA SRBIMA A SVOG JEZIKA SVAKAKO NEMATE
pa budi dzek a ne dzeko, i uzmi pusku i sam se potrudi da neko od njih krepa a ne da ovdje non stop kenjas vise nego sto djeneral kenja.
@... Haj mrš odavde..ja sam ovdje da ubadam kad neko od njih krepa, a ako ti se ne sviđa, mrš odmah..P.S. \"Demokrato\", ne javljaš se kad na sličan članak u Federaciji se počnu pisati komentari o \"ISlamabadu\"..haj mrš odavde klocino
haj ne kenjajte bas previse. i kod nasih bhalija se cesto moze procitati vijest da je dijete upucalo dijete. cak i cesce nego kod ovih shumnjaka.
Mene samo zanima otkud njima stalno metak u cijevi? Zna se kako se drži oružje u kući...ili se samo spremaju za ponovni m.asakr?
od malih nogu se uce da gadjaju po zenama i starcima..
posto vidim da si dosta neinformisan. Vazdusna puska je sportsko oruzije koje se koristi u sportu zvanom streljastvo, takodje se koristi i u lovu na razne stetocine, kao i u hobi gadjanju...
od malih po starcima i nejaci
sta ce dijete, rekose mu eno vuke a on mislio glavna domaca zivotinja r. shumske i opajdario kuburom po vuki.
Utoke zajebi, nozeve zajebi, ulice se kloni, okreni se sebi !
lovac na vukove
Toooo, poštovani ljubitelji oružja. Šta će vam vazdušna puška? da gadjate ptice ili šta?
lovac na jelene