Komentari (179)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Covjek vise problema napravio od kad je ministar bio, nego sto ih je rijesio :)
Moj BW, nećemo valjda jadnika krivit što je zaboravio gdje stanuje . . . !!!
Zato se iznerviram kad vidim da se ovdje pljuje Dzeko,Sušić,Pjanić pa onda Nurkić pa ne vezano za sport pljuje se po Amelu Ćuriću po ovom po onom...To su bar ljudi koji su nešto uspjeli u zivotu,stvorili nesto.Svo pljuvanje svijeta treba ostavit za ovakve PAPKE kao što je kaplan(namjerno malim slovom)
ne da je ok ovakav okot pisat malim slovom, nego je grehota ime mu spominjat. treba samo napisat OVAJ ili OVO
Treba Kaplana zubonju protjerat, odakle je i dosao isti je zubati konj!
A, to, da povrijeđenih nije bilo je slagao. Momak koji je sjedio na zadnjem desnom sjedištu ( mjesto udara) mokri krv. U ambulanti se nalazilo nekoliko tipova, pa i bivših i sadašnjih ministara, da sprijeće vijest o povređivanju. No, ovaj putnik iz Škode će vjerovatno tužiti Kaplana, koji je u trenutku sudara razgovaro mobilnim telefonom. Ovaj događaj su izgleda ostali portali skinuli sa svojih stranica!
Na njegovo licu se zaista vidi šta ima u glavi. Ništa.
bivsi, a koja mu je sada titula?
Nikad necu zaboraviti Sarajevo Film Festival 2011. godine kada je doticni izasao u sred filma koji je otvorio Festival i rekao kolegi: "Daj ba pusti ovo, vazno je da smo se slikali, hajmo razguliti..." Ostala sam sokirana i takvu reakciju od Ministra KULTURE nikad nisam mogla da zamislim...
http://www.olx.ba/servisi-i-usluge/servis/5752/autolakirer-saba-poliranje-limarija-lakiranje-sarajevo-popust-na-usluge-lakiranja-50/
Kaplan u toku vožnje razgovarao telefonom! Na uviđaju policija izvršila uviđaj " onako". Došao crni audi, pokupio Kaplana, koji se inače ponašao kao pokisli miš", jedan od momaka iz audija sjeo u SUV i raspalio prema Mostaru. Značii biće kao i ranije - pojela maca udes( miš preživio)! Više je toga bilo, jedan od učenika je to ovako opisao. Klix-ovci sada opet obrišite!
ne zna ministar sta znaci drzati razmak, nije bitno da li je on kasno shvatio da je trebao skrenuti ili da li je ispred njega izletilo dijete pa naglo zakocio tvoje je da pazis na rastojanje
Čuj neko se naprijed sjetio skrenuti??? Halo idiote, kada voziš moraš držati rastojanje!
ducnite vi kaplanu
A ja mislio on vozi fabiju. ? Sta reci kreten
Mali gad
Koliko samo bolesnih mozgova na Klixu. :DDDD
Ima on prevo parkirati na rampu za invalide jer je i on sam invalid,u mozak naravno.I po drugom osnovu ima pravo,član je Stranke za koju ne postoje nikakva pravila ni ovozemaljski Zakoni,SVEMOGUĆI VLASNICI ŽIVOTA I SMRTI. S D A. Čestitke onima koji ih biraju i omogućavaju im sve ovo.UŽIVAJTE.
pa dobro, imaju sankcije, kazna. naravno ako ne "sredi" pa da mu se oprosti