Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa normalno neće sa domaćim tablama. Znaju ljudi da je put zategnut ko bakine sise.
zeznut neki renault, pa sto su ga pustili da sam vozi gdje je bio vozac?
Sta se covjeku drugo moze desit kad vozi francuski otpad.
Kada dođu ovi iz dijaspore ponašaju se kao da su oni izmislili i automobile i puteve pa nije ni čudo sto stalno učestvuju u saobraćajnim nesrećama.
Da naglasimo "stranih registracija " . Sa ovakvim konjskim putevima i bezobraznim vozacima dobro je da iko sa stranim tablama dolazi u BiH.
👍
A sta fali putu??? Novi je asfalt, a sto manijaci voze 100 km/h gdje je ogranicenje 40 km/h to je njihov problem, pa nek ginu. Sve magistralne ceste u FBiH su obnovljene i asfalt je u odlicnom stanju! A ako majmun izleti sa ceste, jer je vozio duplo vise nego sto smije: e onda je sam kriv. A de ti meni reci Dino Z: sta fali ovoj cesti??????????? Je li vidis da je nova i cesta i ograda??????????????????
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
ne treba ti znak da bi znao da tuda ne trebas voziti 200...
ČETNIČKA POSLA
Reno skreno
nikad nije bilo auto :D