Tri pljačke u sat i po u KS
3
Razbojništvo u Konzumu na Ilidži, otuđen novac
Komentari (47)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kvota 1,6 da je sljedeća benzinska u Vogošći.
Da li vi u Sarajevu uopste imate policiju, ili ona radi jednokratno od 07 do 15h?
Zapamtite! Sve što je na silu oduzeto i nije po zakonu može se nazvati samo < PLJAČKA ILI OTIMAČINA> nOVINARI KADA RADITE TEKSTOVE DOGAĐAJE IMENUJ TE PRAVIM IZRAZIMA. kRIMINAL NEMOJTE UBLAŽAVATI NI PO KOJU CIJENU. mAKAR VAS NA TO PRIMORAVALI. LOPOVLUK JE LOPOVLUK, NIJE IZUZIMANJE.
Prije 7 dana su mi ukrali registarske tablice, po drugi put, mogu se kladiti da je jedna od pljacki izvedena sa mojim tablicama!
ajmo se svi navuc na kriminal,koga prvog safataju pi*cka
CUJ ULICA ,,VIKTORA SAMARLICA,,PA ZAR TO GOSPODIN MEMIC NIJE IZBRISAO SA ILIDZE,AKO STVARNO NIJE SVAKA MU ČAST,JER ZA MENE JE U SARAJEVU UVIJEK BILA ,,DŽAMIJA FERHADIJA,, A ULICA JE UVIJEK BILA I OSTAT ĆE ,,VASE MISKINA CRNOG,, PUNO POZDRAVA OD MIRICE VIKTRA MARTINOVIĆ STELE
SVAKA CAST NASOJ POLICIJI NA ODRADZENOM POSLU !!!!
dok murija \"provjeri navode\" gospodi koja je podigla novac ce nestati love pa ce opet u akciju, a murija nek provjerava, stara narodna kaze \"tri puta mjeri jednom sjeci\" KUPUJ DOMACE SACUVAJ RADNA MJESTA
NEKA NEKA JOS JE TOGA I MALO PORED VTSV KOJE SVI NESTO BRANE PO SDA NALOGU. DA IMAMO TUZIOCE I SUDIJE KOJI RADE SVOJ POSAO I IMAJU ODGOVORNOST A BOGAMI I PLATE SHODNO REZULTATMA SVOG RADA, BILO NAM MNOGO MNOGO LJEPSE. SVE SE NESTO ZEZAMO, SMIJEMO NA OVAKVA DOGADJANJA ISTO SE TAKO SMIJASMO I 1991 KAD SU OKO SARAJEVA KRUZILI SLEPERI \"S BANANAMA\" A POSLJEDICE ZNAMO STO NE SVATISMO NA VRIJEME OZBILJNOST SITUACIJE, DOGODI SE OBRUC OKO SARAJEVA I RAT. OVAJ PUT NECE RAT ALI HOCE ANARHIJA!
opstine gdje je na navlasti SDA
iz 1-1 da je vozilo koristeno u kradji bijeli golf 2...ako ovako nastave ujutru cu morat u bihac po cigare
lopovi bježe busom, a policija ih ganja tramvajem.
mi sarajlije samo znamo ukrasti, za to imamo urođeni fakultet.
šta ćeš drugo očekivati u bantustanu? kriminalni isprdak od nepostojeće države. a, kad ono ulazimo u EU?
jugovina all\'ami
ovaj konzum sto je opljackan na ilidzi, jel to ovaj u luzanima? ja koliko znam ovo je sigurno 3-4 put da ga pljackaju, ako je to taj..
to neka nova sarajevska furka, hajmo svi veceras pljackat nesto pa makar granap !