Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
I ako ih ikad uhvate ...ocekujmo naslov.. "Od prije poznati policiji po razbojnistvu, pokusajima ubistva, ucjeni..."... I opet pusteni na slobodu ?!!?
...u izlazak sa tenkom, u kupovinu sa ručnim lanserom granata...nema druge...
neki tesko zive mozda su morali ali tri jbg
Nekad je jedna pljačka za noc bila dovoljna,sad kakav je promet..3 neophodne..ccc
razbojništva u sarajevu!? ma nemoguće, nema toga u sarajvu to je jedan miran gradić na obali miljacke
Sandžaklije ili njihovi potomci , GARANT !
gdje si Pećanac.....da onako sigrno i otresito kažeš svoju šuplju: "bezbjedonosna situacija u Sarajevu je na visokom nivou" užas..... građani ti svakodnevno preživljavaju šokove.......mom tati se to desilo.....zatekeo se kad su provalnici upali i bukvalno ga bacili na pod sa rukama na leđima......kakav je to bio šok.....ti si daleko od takvih stvari...... budi siguran da nikad više nećeš biti ministar nakon ovakve sigurnosti koju si pružio građanima!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! bavi se čizmama i kravatama za policajce......ugradi se.....
ma te plajcke rade srbendijanci 80% njima treba na granici kad ulaze u BIH stavit one nanognice da ih mozes locirat uvijek dje su vi zaboravili sta je Zak Shirak reko za njih,to je narod bez vjere stida srama to je narod pljaskasa ubica i Barbara.
dobro je,znaci situacija regularna u prijestolnici
Može im se i isplati se. Kad ih uhvate dobiju par mjeseci koje zamjeni uslovna kazna, novac koji su opljačkali ne moraju vratiti, država im plati advokata i snosi treoškove sudjenja. Zakoni i organizacija policije što nam je nametnuo "demokratski zapad" su ciljano uradjeni da bi smo bili crna rupa u svijetu.
momcima zahvalila koja stoja da odu 5dana na more pa če kada se vrate 500 dana na godišnji u zenicu
Samo.......sramota.
Pa ova naša murija samo traga.....ma naci ce valjda nekad nešto